noodles volos banner

Συνεχίζει πιο δυνατός

Η νίκη στο ντέρμπι ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την ερυθρόλευκη ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου "καθάρισε" την ΑΕΛ με γκολ προς το τέλος του αγώνα από δύο παίκτες που είχαν περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, τον Θέο στο 77ο λεπτό και τον Νικολιά στο 90ό. Πήρε σημαντικό τρίποντο και αναρριχήθηκε βαθμολογικά στην 5η θέση. Έτσι, είναι στο -6 από την πρώτη Λαμία, στο -5 από Ηρακλή και Ζάκυνθο (που έχουν όμως το απόλυτο των βαθμών μιας κι έκαναν το ρεπό τους) και στο -2 από την ΑΕΛ.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έκαναν κατάθεση ψυχής στο ντέρμπι. Έπαιξαν με πάθος, έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και είχαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Στα δύσκολα, μετά την ισοπαλία στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν σημαντική νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας και για λόγους πρεστίζ... Έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλες δυνατότητες αλλά χρειάζεται υπομονή καθώς η ομάδα είναι καινούργια και χτίζεται σιγά σιγά.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στους Ρόκα και Κορνελάτο που αγωνίστηκαν ύστερα από αρκετό καιρό και "έδεσαν" το κέντρο. Ο Νίκος Παντέλης ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση και των δύο αφού προέρχονται από αγωνιστική αποχή ενός μηνός, όμως οι παίκτες του, τον δικαίωσαν με την παρουσία τους. Όπως βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους δύο σκόρερ, που ...από τον πάγκο, έδωσαν το κάτι παραπάνω και ήταν αυτοί που χάρισαν τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Με τον Κούτσι μπλοκαρισμένο πολλές φορές από την αντίπαλη άμυνα και τους Μέζα, Πινάρες να μην έχουν βρει ακόμη δίχτυα, οι δύο νεαροί μεσοεπιθετικοί μπορούν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα, τομέα που η βολιώτικη ομάδα δεν έχει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό. Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό αγώνα μέσα στην εβδομάδα όπως είπε ο προπονητής του, ενώ η συνέχεια στη Φούτμπολ Λιγκ περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η πρώτη στην έδρα του Πιερικού στην Κατερίνη και η δεύτερη στην έδρα της Λαμίας. Υπενθυμίζουμε ότι το ματς στην Κατερίνη για την 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/11, oπότε μεσολαβεί αρκετό διάστημα ώστε να γίνει καλύτερα η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη έξοδο.