noodles volos banner

Επίθεση-φωτιά για την ερυθρόλευκη Κ20

Ξεχειλίζει από ταλέντο η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και ήδη το έδειξε ...με το καλημέρα στο πρωτάθλημα και τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Το σύνολο του Θωμά Μακρή κέρδισε 0-1 τη Λάρισα και 3-0 τη Λαμία, ενώ για την 3η αγωνιστική αγωνίζεται το Σάββατο 15/11 στις 15:00 στο γήπεδο του Τυρνάβου.

Αρκετά νέα πρόσωπα φέτος στους "ερυθρόλευκους" αλλά αυτοί που ξεχωρίζουν είναι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι Γκίνης και Μπούσης που αποκτήθηκαν από Αστέρα Μαγούλας και ΓΣ Αλμυρού είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Φίλιππος Σκοπελίτης που προωθήθηκε το καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα με επαγγελματικό συμβόλαιο (κι έκανε ντεμπούτο στο ματς Κυπέλλου στα Χανιά) αποτελεί τον επιτελικό μέσο, οι Στέλιος Αλεξανδρής και Γιάννης Αραπίτσας που προέρχονται από Νέους Αθλητές Νίκης και ΓΣ Αλμυρού αντιστοίχως αγωνίζονται στις πτέρυγες, ενώ ο Νίκος Ντινόπουλος παίζει στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Μια επίθεση-φωτιά με πολύ ταλέντο στην ερυθρόλευκη ομάδα και παίκτες που έχουν τα φόντα να κάνουν καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου αρκεί να δείξουν υπομονή και να δουλέψουν σκληρά με επαγγελματικά πρότυπα τα επόμενα χρόνια. Αναφέραμε ενδεικτικά κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν το Σάββατο κόντρα στη Λαμία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί στο ρόστερ που διαχειρίζεται ο προπονητής Θωμάς Μακρής. Άλλωστε όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, αξιολογούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν με ...φόντο μια θέση στη μεγάλη ομάδα.