noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αγχίαλος 3-0

Βρήκε δίχτυα ξανά ο Γιάννης Αντζούρης Βρήκε δίχτυα ξανά ο Γιάννης Αντζούρης

Έχουν πάρει φόρα οι Μυρμιδόνες και βαδίζουν από νίκη σε νίκη... Η σημερινή ήταν η τρίτη στη σειρά για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου που από το ξεκίνημα δεν άφησε περιθώρια στην Αγχίαλο να πιστέψει στην έκπληξη... Στο 3ο λεπτό ο Παπαστεργίου με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 23ο έγινε το 2-0 όιταν ο Αναστασίου, αστόχησε σε πέναλτι (απέκρουσε ο Ρωμανός), αλλά ο Ντένις Φέζο πήρε την επαναφορά και σκόραρε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 56' ο Γιάννης Αντζούρης. Για τους γηπεδούχους, ο Ντ. Φέζο αποβλήθηκε στο 75' για εξύβριση αντιπάλου, ενώ χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Αντζούρη, Αναστασίου στο πρώτο μέρος και Παπαστεργίου στο δεύτερο. Για την Αγχίαλο, σουτ του Γιαννούχου στο 15' έφυγε άουτ, ενώ προς το τέλος του αγώνα, απείλησε ο Δράγνης με δύο σουτ, το ένα απέκρουσε ο Σταμέλος, το άλλο πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Για το σύνολο του Γ. Πλατανιά, ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε ο νεαρός Αγγελαδάκης.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Κουάτσκα, Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Αναστασίου (78' Δ. Μπούρχας), Γ. Αντζούρης (60' Μπουρνάκης), Αντ. Φέζο, Ντ. Φέζο, Παπαστεργίου (70' Λάμπρου), Μάντζιος.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαμπήρας (70' Στεργίου), Μαυρόπουλος, Τσανάκας, Τσαρδακάς, Βέτσικας, Φούκης, Δράγνης, Τσακόγιας, Πατσιαούρας (75' Αγγελαδάκης), Γιαννούχος (60' λ.τρ. Κολώνης).