noodles volos banner

Δημητριάς-Ιωλκός 4-3

Ταφίλης και Κ. Καρακώστας, πρωταγωνιστές και σκόρερ σήμερα για τη Δημητριάδα Ταφίλης και Κ. Καρακώστας, πρωταγωνιστές και σκόρερ σήμερα για τη Δημητριάδα

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ για τη Δημητριάδα και τι νίκη!!! Η ομάδα του Τάκη Βαταμίδη βρέθηκε να χάνει 0-3 στο 20ό λεπτό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, πήρε το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό!

Ο Ρουμπάτης με χατ τρικ μέσα σε ένα τέταρτο, στο 5ο, 14ο και 20ό λεπτό έβαλε μπροστά την Ιωλκό, αλλά η συνέχεια ανήκε στη Δημητριάδα. Μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά του Β. Ζαρίφη στο 30ό λεπτό και έκανε το 2-3 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όταν ο Πετρόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κώστας Καρακώστας σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι. Το 3-3 σημειώθηκε στο 82'. Ο Μουσαμπελίου έκανε σουτ εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Πρωτούλης και με προβολή ο Ταφίλης ισοφάρισε, ενώ το τελικό σκορ γράφτηκε στο 90' με πλασέ του Ταφίλη από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Κ. Καρακώστα. Για τη Δημητριάδα, ο Κοτσέλος είχε δοκάρι στο 40', ενώ από την Ιωλκό υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ του σκόρερ πάνω στον γκολκίπερ στη φάση του 3-3, καθώς και για δύο αποβολές που θα έπρεπε να δοθούν σε αντιπάλους όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το σημερινό ήταν το πρώτο παιχνίδι της Δημητριάδος ως γηπεδούχος! Στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, η ομάδα των Ρομά είχε τέσσερα ματς εκτός έδρας, εντός μόνο αυτό που πήρε στα χαρτιά με τους Νέους Αθλητές και το ρεπό του α' γύρου.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Γ. Ζαρίφης, Ασημάκης, Δημουλάς, Στ. Καρακώστας (75' Μπουρνάκης), Μπάφας, Κωτσέλος (65' Τοπάντζα), Μουσαμπελίου (85' Μελέτης), Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Β. Ζαρίφης.
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντα, Γουλιώτης, Λούμπαρδος, Γάλιουρας, Συμεωνίδης (75' λ.τρ. Πέργαντος), Ισά, Δημητρίου, Γιώργης (68' Μαγγιώρος), Ρουμπάτης, Παναγιωτόπουλος (80' Βέρμπης).