noodles volos banner

Συγκεντρωμένοι στον στόχο τους...

Όλα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο προσπαθεί να αφήσει εκτός των γραμμών του γηπέδου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο Κορίνθιος τεχνικός συνεχίζει την προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της εξόδου στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο πλέον για τη 12η αγωνιστική της Super League και στόχος του είναι να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες στα αγωνιστικά τους καθήκοντα και μόνο σε αυτά.

Στην κυανόλευκη ομάδα ξέρουν ότι ένα θετικό αποτέλεσμα και η ανάταση στο αγωνιστικό κομμάτι, θα βοηθήσει να φτιάξει το κλίμα και θα ίσως «επουλώσει» επιφανειακά κάποιες από τις «πληγές» που άνοιξε ο Ανδρέας Πάτσης με τις δηλώσεις του.

Το τεχνικό τιμ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αφού οι Αργύρης, Μουζακίτης και Παπουτσογιαννόπουλος, αποχώρησαν τραυματίες από το φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό, ενώ οι Σκούρτης και Καρασαλίδης χτύπησαν μεταξύ τους στην προπόνηση. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Τσουκάνης.

Από κει και πέρα το προπονητικό τιμ έχει ρίξει το βάρος και στον ψυχολογικό τομέα, προσπαθώντας να κάνει τους παίκτες του να πιστέψουν ότι συγκεντρωμένοι και σοβαροί μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι της Κυριακής.