noodles volos banner

Τρελαίνει κόσμο η Κ20 της Νίκης!

  • Μεγάλο διπλό κόντρα στον Πανιώνιο για τους κυανόλευκους

Τεράστιο διπλό για την Κ20 της Νίκης που σε πείσμα των αντιξοοτήτων και των δυσμενών συνθηκών που αναγκάζεται να προπονείται, συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο! Αυτή τη φορά πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Αργυρούπολη κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα, Πανιώνιο! Οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 1-2 με γκολ στις καθυστερήσεις του Καρακώστα! Το πανηγύρι που στήθηκε δεν είχε προηγούμενο για τον Παντελή Βαρβέκης και τα "παιδιά" του, που πραγματικά εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματα τους στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Η ομάδα εκτός από το Δήμιζα δεν είχε άλλο επαγγελματία ποδοσφαιριστή στη σύνθεση της και παρατάχθηκε με 16 ποδοσφαιριστές, όμως ούτε αυτό, αλλά ούτε και η ελλιπής προετοιμασία λόγω έλειψης γηπέδου την εμπόδισαν να πάρει το διπλό και να κόψει από τον Πανιώνιο το πρωτάθλημα! 

Στο πλαστικό γήπεδο της Αργυρούπολης, οι κυανόλευκοι είχαν δύσκολο έργο, την… τύχη με το μέρος τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και μια μεγάλη ψυχή που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και είχε δύο δοκάρια με τους Τουρμιτσάϊ και Παναγιωτόπουλο στο 10’ και στο 15’, καθώς και τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν τελικά με 1-0 με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου μετά από κόρνερ στο 35’. Η Νίκη προηγουμένως έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο 30’ με σουτ του Σιώμου που απέκρουσε δύσκολα ο Αστράς και στο 32’ με κοντινή κεφαλιά του Στρούγγη που έφυγε άουτ.

Στο 40’ ξανά ο Στρούγγης με το κεφάλι σημάδεψε δίπλα από το δοκάρι του Αστρά.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ξόμπλιος στο 55’ ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, ενώ στο 60’ σουτ του Τσιάκου έφυγε μόλις άουτ. Στο 67’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Τσιάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Στρούγγης με κεφαλιά αυτή τη φορά δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 85’ σουτ του Πέτση έφυγε άουτ για να έρθει στο 92’ ο Καρακώστας με διαγώνιο σουτ, να στείλει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στην εστία του Αστρά για το 1-2. Στα υπόλοιπα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να συνέλθει από το σοκ και να απειλήσει…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Αστράς, Αλεξανδρόπουλος, Μέξτης, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πινιώτης, Αρώνης, Γκούμας, Τουρμιτσάϊ, Πρέντι, Παναγιωτόπουλος  

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βαρβέκης): Δήμιζας, Γεωργατζής, Μπλούχος (46’ Σουάρες λ.τρ.), Στρούγγης, Ράπτης, Πέτσης, Πότσης (50’ Καρακώστας), Ποζατζίδης, Σιώμος (76’ Μουτζούρης), Τσιάκος, Ξόμπλιος 

 

Last modified onSunday, 30 November 2014 16:16