noodles volos banner

Ο Ρήγας τις εντυπώσεις, ο Πύρασος το αποτέλεσμα (VIDEO)

Καλύτερος ο Ρήγας Φεραίος, είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με τον Πύρασο να αρκείται στο βαθμό της ισοπαλίας και να χάνει τη δική του μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις για να "κλέψει" τη νίκη. Το ντέρμπι της Μαγνησίας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια με παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων στο γήπεδο Βελεστίνου.

Αντίθετα συναισθήματα στις δύο ομάδες. Από τη μία, ο Ρήγας Φεραίος με τις χαμένες ευκαιρίες σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία έχοντας την υπεροχή και αρκετές φάσεις για γκολ, από την άλλη ο Πύρασος πήρε βαθμό σε δύσκολη έδρα στο ντέρμπι παίζοντας αμυντικά. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με τους Αγχιαλίτες να περιμένουν πίσω από τη σέντρα και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο ξεκίνημα δύο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή από Ζατσάι και Κρεββατά έφυγαν άουτ, ενώ στο 16' ο Τσίπη είχε φοβερή εκτέλεση φάουλ, που απέκρουσε ο Χαλάτσης με εντυπωσιακή εκτίναξη και το ένα χέρι στο δεξί του "παραθυράκι". Στο 18' σέντρα-σουτ του Π. Κοντοβά μπλόκαρε ο Κεφαλάς και στο 21' ο Ρήγας είχε μεγάλη φάση όταν ο Κρεββατάς στην πλάτη της άμυνας βγήκε ολομόναχος με τον Χαλάτση που περίμενε στο ύψος της περιοχής, αλλά ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο 25' ο Π. Κοντοβάς είχε σουτ από καλή θέση που έφυγε πλάγια, ενώ στο 31' ο Χαλάτσης έκανε νέα εκπληκτική απόκρουση, στη γωνία του χαμηλά με τα ακροδάχτυλα, σε κεφαλιά του Κρεββατά. Λίγο αργότερα, ο Πύρασος βγήκε μπροστά με ωραία εναλλαγή πασών αλλά ο Κοτζαθανάσης από την περιοχή, σούταρε ψηλά, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με μία ακόμη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Τσίπη σέντραρε από αριστερά, ο Χαλάτσης απόκρουσε και ο Μπίκας έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στην επανάληψη, στο 53' ο Ζατσάι είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σφάκας πρόλαβε να διώξει πριν επωφεληθεί ο επιθετικός του Ρήγα, στο επόμενο λεπτό σουτ του Τσίπη δεν είχε στόχο, ενώ στο 69' από σέντρα του Σπαθή, κεφαλιά του Κρεββατά έφυγε λίγο άουτ.

Στο 76' ο Κρεββατάς είχε σουτ που σταμάτησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού, υπό την πίεση του Βαγγελάκου που έβαλε την κόντρα, ενώ οι Αγχιαλίτες είχαν δύο μακρινά σουτ του Μυργιώτη που δεν ανησύχησαν τον Κεφαλά. Οι συγκινήσεις συνεχίστηκαν στις καθυστερήσεις με μία μεγάλη φάση εκατέρωθεν. Στο 91ο λεπτό ο Μιχολίτσης σέντραρε και ο Κρεββατάς πήρε κεφαλιά χωρίς να πηδήξει, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 6ο λεπτό του έξτρα χρόνου, σε φάση διαρκείας ύστερα από φάουλ, ο Βαγγελάκος σούταρε, οι του Πυράσου ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυνομένου και στη συνέχεια, ο Σπύρος Γκάγκας από καλή θέση και χωρίς πίεση, είχε σουτ που έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπη (62' Μαλάκος), Μπίκας (75' Μιχολίτσης), Ζατσάι (81' Κεμάλλι), Κρεββατάς.
Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας (79' Χάνος), Σπ. Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσουρέλης (85' Μίλτος), Π. Κοντοβάς, Γκίκα (61' Μυργιώτης).

Media

Last modified onSunday, 07 December 2014 20:58