noodles volos banner

Συνεχίζει αήττητος ο Ρήγας Φεραίος, τέταρτη εκτός έδρας ισοπαλία για Πύρασο

Το ντέρμπι της Μαγνησίας στη Γ' Εθνική είχε μεγάλο ενδιαφέρον, πολύ κόσμο στην κερκίδα του γηπέδου Βελεστίνου, αρκετές φάσεις, πάθος αλλά του έλειπε το γκολ... Ρήγας Φεραίος και Πύρασος έμειναν στο 0-0, με τους Βελεστινιλιώτες να διατηρούν το αήττητο έχοντας τη δεύτερη απώλεια βαθμών στην έδρα τους και τους Αγχιαλίτες να μένουν για έκτο σερί αγώνα χωρίς νίκη παίρνοντας όμως τέταρτη εκτός έδρας ισοπαλία σε δύσκολη έδρα.

 

Ντέρμπι με τα όλα του... χθες στο Βελεστίνο, με τον Ρήγα Φεραίο να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο φθάνοντας με μεγαλύτερη ευκολία στα αντίπαλα καρέ. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του Ζατσάι και σουτ του Κρεββατά που μπορεί να μην σκόραρε σπάζοντας το σερί των γκολ του αλλά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, που είτε αστόχησαν είτε βρήκαν σε ετοιμότητα τον εξαιρετικό Χαλάτση. Σίγουρα, ο Ρήγας βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και "χημείας" μεταξύ των παικτών του σε σχέση με τον Πύρασο, καθώς διαθέτει την εμπειρία από την περσινή συμμετοχή στη Γ' Εθνική αλλά και βασικό κορμό που βρίσκεται χρόνια μαζί στην ομάδα. Στις αρχικές ενδεκάδες, ο Ρήγας είχε τρεις μεταγραφές του καλοκαιριού και ο Πύρασος έξι...
Όσον αφορά στον Πύρασο, έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς, θέλοντας να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, όμως έλειψε η τελική μεταβίβαση που θα επέτρεπε στους παίκτες του Στέφανου Ξηρόφωτου να απειλήσουν σε αρκετές περιπτώσεις. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν το σουτ του Σπύρου Γκάγκα από καλή θέση έφυγε άουτ.
Με το βαθμό αυτό, ο Ρήγας Φεραίος παρέμεινε ψηλά, στην 3η θέση έχοντας πλέον πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι στο -4 από τον πρώτο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στο -2 από το δεύτερο ΑΟ Τρίκαλα, έχοντας τους ίδιους βαθμούς (19) με την Αναγέννηση Άρτας που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ερχόμενη αγωνιστική. Οι τέσσερις αυτές ομάδες είναι οι μοναδικές που διατηρούν το αήττητο στο 2ο όμιλο.
Ο Πύρασος βρέθηκε πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αφού ο Δωτιέας Αγιάς τον πλησίασε στους δύο πόντους, όμως η ισοπαλία όπως εξελίχθηκε χθες το ματς θεωρείται θετικό αποτέλεσμα και ήταν άλλο ένα ματς που οι νεοφώτιστοι δεν έχασαν. Σε πέντε εξόδους, έχουν μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες, με τον επόμενο ματς στη Ν. Αγχίαλο κόντρα στον Καραϊσκάκη να αποτελεί "τελικό" αφού αγνοείται η νίκη εδώ και δύο μήνες.

 

Last modified onMonday, 08 December 2014 11:59