noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Δημητριάς 3-0

Ακόμη ένα παιχνίδι “καθάρισε” η ΑΕ Διμηνίου, που μετά το ρεπό της Σκιάθου σε αυτή την αγωνιστική, φιγουράρει πλέον μόνη πρώτη στην κατάταξη με εννιά νίκες και μία ισοπαλία σε δέκα αγώνες. Το 1-0 έκανε ο Σπύρος Νούσιας με ωραίο πλασέ στο 42ο λεπτό και το 2-0 λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 45', όταν ο Αναστασίου έβγαλε τη σέντρα και ο Φαρασόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 63' με πλασέ του Τσουκάλη που σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Για την ΑΕ Διμηνίου, ο Νούσιας έχασε την ευκαιρία να σκοράρει κι άλλο τέρμα σε τρεις περιπτώσεις τετ-α-τετ, δύο στο πρώτο μέρος και μία στο δεύτερο, σουτ του Αξιώτη έφυγε λίγο άουτ στο 35', ενώ σουτ του Τσουκάλη στο 72' χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Για τη Δημητριάδα, υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι-πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα σε σέντρα του Δημουλά, ενώ ο Ταφίλης αστόχησε σε τετ-α-τετ και με σουτ μέσα από την περιοχή για να ανοίξει το σκορ. Οι άλλες καλές στιγμές για την ομάδα των Ρομά χάθηκαν από τον Μουσαμπελίου, δύο στο β' ημίχρονο.

Τέλος, η ΑΕ Διμηνίου είχε την ετήσια χοροεσπερίδα της το βράδυ της Παρασκευής που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η ταβέρνα Σκουργιάς που φιλοξένησε την εκδήλωση, γέμισε από κόσμο. Εκτός από τους τοπικούς παράγοντες του Διμηνίου, το “παρών” έδωσαν οι κ.κ. Αγγελόπουλος, Ακτσιαλής από την ΕΠΣΘ και αντιπροσωπείες από τα σωματεία του Πυράσου και του Αστέρα Ριζομύλου.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας (62' Ταμπακόπουλος), Αναστασίου, Βητόπουλος, Μοράλες (72' Χονδρός), Φαρασόπουλος, Μαυρίδης, Τσουκάλης, Σαμαράς (46' Ανατολής), Αξιώτης, Νούσιας.
Δημητριάς: Ράμος, Ασημάκης, Δημουλάς (70' Στ. Καρακώστας), Μπάφας, Ζαρίφης, Κοτσέλος (70' Απ. Μελέτης), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Τοπάντζα (70' Μαργαρίτης).