noodles volos banner

Αστέρας-ΓΣ Αλμυρού 4-2

Μεγάλη νίκη για τον ψυχωμένο Αστέρα με 4-2 που έσπασε το αήττητο του ΓΣ Αλμυρού σε ματς με δραματικό φινάλε. Οι γηπεδούχοι του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου έπιασαν φοβερή απόδοση, κυρίως στο πρώτο μέρος και κέρδισαν δίκαια. Προηγήθηκαν στο 14' με κεφαλιά του Μπούρντα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ρέβη. Στο 33' ο ΓΣΑ ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή του Μαλισσόβα, μετά ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Αραπίτσα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Μπούρντα είχε κεφαλιά στο δοκάρι, με το 1-1 να μένει ως σκορ πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, στο 52' από κάθετη πάσα του Καραμανιώλα, ο Μαγγιώρος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1, με τον πρώην επιθετικό της Ιωλκού να κάνει ντεμπούτο με γκολ με τη φανέλα του Αστέρα. Δεύτερη ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων με σουτ του Χειλά στο 70' και μεγάλη φάση για το 2-3 λίγο αργότερα όταν ο Παναγιώτης Βούλγαρης είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Τελικά έγινε το 3-2 στο 88ο λεπτό. Ο Μυλωνάς εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαγιαννόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρουσσάς τη δεύτερη σκοράροντας. Ο νεαρός παίκτης ήταν η “χρυσή” αλλαγή του Θ. Ανδρουτσόπουλου. Στις καθυστερήσεις το τελικό 4-2 σε αντεπίθεση με εύστοχο τελείωμα του Ξέρα σε φάση τετ-α-τετ.
Ντεμπούτο έκαναν οι Μαγγιώρος, Μπατσικώστας για τον Αστέρα και ο Νίκος Βούλγαρης για τον ΓΣΑ. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ριζομύλου μείωσε τη διαφορά στους 4 πόντους από την κορυφή, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο αφού έκανε το ρεπό του δευτέρου γύρου.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης (70' Ρουσσάς), Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (61' λ.τρ. Μπατσικώστας), Ρέβης, Μαγγιώρος (85' λ.τρ. Ξέρας), Μπούρντα, Καραμανιώλας.
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος, Τσιάτσιος (60' Ράπτης), Γρούνας, Κυριάκος, Χειλάς, Π. Βούλγαρης, Μαλισσόβας (55' Δανόπουλος), Ν. Βούλγαρης (84' Κουρτέλης), Αραπίτσας.