noodles volos banner

Μαγνησιακός-Δημητριάς 1-1

Ισοπαλία στη Νεάπολη για Μαγνησιακό και Δημητριάδα, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται από την άσπρη βούλα. Στο 15ο λεπτό ο Κόλα άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ η ισοφάριση σημειώθηκε στο 75' από τον Κώστα Καρακώστα, πάλι με πέναλτι σε ανατροπή του Πετρόπουλου. Για τον Μαγνησιακό, ο νεαρός Τσιγκλιφής, νέο απόκτημα από την Αγία Παρασκευή που σήμερα έκανε ντεμπούτο, είχε δοκάρι στο 10' και σουτ που απέκρουσε ο Ράμμος στο 32', ενώ ο Κόλα αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 20ό λεπτό. Στο δεύτερο μέρος, οι κυριότερες φάσεις για γκολ χάθηκαν από τους Οικονόμου και Κόλα που βρέθηκαν απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά ο Ράμμος απέκρουσε τις προσπάθειές τους.
Για τη Δημητριάδα, καλύτερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μουσαμπελίου είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι και η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, στο 65' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα σε σέντρα του Κοτσέλου, ενώ στο 85' σε αντεπίθεση, ο Καρακώστας βρήκε ωραία τον Τοπάντζα, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Τσιγκλιφής (75' Οικονόμου), Αντωνόπουλος (80' Κατσαμόρας), Βασιλείου, Γιαμαλής, Προβιάς, Τσιουρέλης, Τσιάνος, Καρακίτσιος (60' Σαλαμούρας), Κόλα, Ντούρο.
Δημητριάς: Ράμμος, Ασημάκης (36' Μπουρνάκης), Δημουλάς, Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας, Κοτσέλος, Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Τοπάντζα, Πετρόπουλος, Μπάφας.