noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Αστέρας 2-0

Οι Μυρμιδόνες έβαλαν φρένο στο θετικό σερί του Αστέρα κι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από τρεις σερί ήττες. Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Ευθυμίου με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από κεφαλιά πάσα του Αντζούρη και το 2-0 έγινε στο 90' με παραπλήσια φάση όταν ο Μάντζαρης πάσαρε με το κεφάλι και ο Άντι Φέζο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Για τους Μυρμιδόνες, στο 42' σουτ από κοντά του Αντζούρη απέκρουσε ο Βουραζέρης, ενώ στην επανάληψη έχασε δύο ευκαιρίες ο Γκάμπας (αποκτήθηκε από τον Ρήγα Φεραίο κι έκανε σήμερα ντεμπούτο) και είχαν χαμένα τετ-α-τετ οι Αναστασίου, Αντζούρης. Για τον Αστέρα, η μεγάλη φάση να ισοφαρίσει σημειώθηκε στο 72ο λεπτό όταν από σέντρα του Καραμανιώλα, κεφαλιά του Σεσκλιώτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα, σουτ του Τριχόπουλου με κατεύθυνση προς το τέρμα, κόντραρε σε αμυντικό κι έφυγε κόρνερ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Τσαπέρος (60' Γκάμπας), Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας, Αναστασίου (75' Μάντζαρης), Αντ. Φέζο, Λάμπρου, Γ. Αντζούρης (80' Κουτσούμπας), Κουάτσκα.
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Ρέβης (70' Αποστολόπουλος), Μαγγιώρος, Ρουσσάς (40' Ξέρας), Καραμανιώλας.