noodles volos banner

Έχασαν το διπλό στις καθυστερήσεις οι Νέοι στα Ψαχνά

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις στέρησε από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου το διπλό στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 92’ και «έκλεψαν» τελικά τον βαθμό από την ερυθρόλευκη ομάδα, που επέστρεψε πάντως στις καλές εμφανίσεις.

Στο 16’ ο Αλαμάνης με πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπάσαρι από τα αριστερά. Ο σκόρερ των ερυθρολεύκων έχασε κι ακόμη μία σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να επισκεφτεί με αξιώσεις την περιοχή της ομάδας του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ και τιμωρήθηκε στο τέλος. Αλαμάνης, Γκίνης, Αλεξανδρής, Παγώνης «πέταξαν στα σκουπίδια» σημαντικές στιγμές, για να έρθει το γκολ του Ηρακλή Ψαχνών στις καθυστερήσεις με πολλή δόση τύχης, αφού με περίεργα φάλτσα ένα γέμισμα των γηπεδούχων ξεγέλασε τον Ξανθά και κατέληξε στα δίχτυα του.  

Ο Ολυμπιακός πάντως παραμένει στην κορυφή του Ομίλου του, παρά την ισοπαλία.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ξανθάς, Βλαχόπουλος, Δημητριάδης, Χασιώτης, Καψιώτης, Γκίνης (79' Παγώνης), Αραπίτσας (85' Μπέκος), Αλαμάνης (85' Παπαϊωάννου), Αλεξανδρής, Μπούσι, Μπάσαρι.