noodles volos banner

Παγασητικός-Ακρόπολη 2-4

Κορυφαίος σήμερα για την Ακρόπολη ο Μάριος Τσούτσας που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο (πηγή φωτογραφίας Κατ. Καραλή) Κορυφαίος σήμερα για την Ακρόπολη ο Μάριος Τσούτσας που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο (πηγή φωτογραφίας Κατ. Καραλή)

 

Σημαντικό διπλό πήρε η Ακρόπολη στην έδρα του Παγασητικού, σε ωραίο ματς με αμφίρροπη εξέλιξη που είχε έξι γκολ. Τελικό σκορ 2-4 για την ομάδα του Σέσκλου που μετράει πέντε νίκες σε επτά εξόδους στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση μαζί με τη Δάφνη.

Ο Παγασητικός προηγήθηκε με γκολ ...από τα αποδυτήρια καθώς στο 2ο λεπτό ο Θεοδώρου άνοιξε το σκορ. Η απάντηση ήρθε γρήγορα στο 7' με τον βολ-πλανέ του Μάριου Τσούτσα ύστερα από πάσα του Κ. Κολυμήτρα, ενώ η Ακρόπολη προηγήθηκε στο 18' με εύστοχο πέναλτι του Τάσου Κολυμήτρα. Ο Μπάμπης Δημόπουλος ισοφάρισε στο 50ό λεπτό και ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα όταν αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε για χέρι του Τάσου Τσούτσα. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου πήρε τη νίκη χάρη σε τέρματα των Μάριου Τσούτσα και Μπέκου στο 80ό και 83ο λεπτό αντιστοίχως. Ο πρώτος σκόραρε με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Πασσιά, ο δεύτερος με σουτ ύστερα από γύρισμα του Μ. Τσούτσα που σήμερα ήταν ο κορυφαίος των νικητών.

Από πλευράς Παγασητικού, αναφέρθηκε ότι το σκορ είναι πλασματικό, με την ομάδα του Καραμίχαλου να χάνει ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με φάουλ του Θεοδώρου και κεφαλιά του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο Σαρρής, ενώ στην επανάληψη στο 65' εκτέλεση κόρνερ του Κατσαρού βρήκε στο δοκάρι και μετά ο Δημητρόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Δημητρόπουλος ξανά έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά στο 75'.
Για την Ακρόπολη, ο Βαγγέλης Τάχος δήλωσε πως έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι, η ομάδα του ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πήρε δίκαια τη σημαντική νίκη, ενώ ανέφερε ως καλύτερη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Μ. Τσούτσα που έφυγε ελάχιστα άουτ στο 25ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Πατρίκιος, Μπερτζέμης, Π. Δημόπουλος (46' Αρ. Σίμος), Λάιος, Καράνταγλης, Σεμιλιέτοφ, Κατσαρός, Περατζάκης, Στ. Δημόπουλος (67' Δημητρόπουλος), Μπ. Δημόπουλος, Θεοδώρου (60' Κάιας).
Ακρόπολη: Σαρρής, Αξιώτης, Παπάς, Κ. Κολυμήτρας (75' Αντωνίου), Αν. Τσούτσας, Φώτου, Πασσιάς, Μπέκος, Αν. Κολυμήτρας, Μ. Τσούτσας, Κ. Παλάντζας (25' Βασ. Κουνής).

 

Last modified onSunday, 18 January 2015 13:23