noodles volos banner

Αετός-ΓΣ Αλμυρού 0-5

Εύκολο πέρασμα για τον ΓΣ Αλμυρού από την Κερασιά με σκορ 0-5. Η ομάδα του Αλμυρού, που προέρχονταν από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, δεν συνάντησε δυσκολίες στη σημερινή αναμέτρηση και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Βούλγαρη που σημείωσε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ.

Ο Ν. Βούλγαρης έκανε το 0-1 στο 23' με σουτ από περίπου 25 μέτρα, το 0-2 δέκα λεπτά αργότερα με ωραίο τελείωμα από τον Αραπίτσα που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Ν. Βούλγαρης ανέβασε το δείκτη του σκορ με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 57', στο 75' σέντραρε και ο Χειλάς με κεφαλιά έκανε το 0-4, ενώ δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Τσόγκας έγινε σκόρερ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Αετός είχε μια καλή ευκαιρία στο 20' με σουτ του Κατσίκα που απέκρουσε ο Πολυμέρου, αλλά μετά το 0-1, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των φιλοξενούμενων. Τέλος, μετά το ματς, η ομάδα του Αετού Κερασιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτας της. Τυχερός που πέτυχε το φλουρί και πήρε δώρο από τη διοίκηση ήταν ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Κοτρώνης που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

Συνθέσεις:
Αετός: Μπουρίτας, Ντενίζ, Τσιουρής, Κολοκοτρώνης, Κοτρώνης, Γ. Βλαχάβας (70' Χρ. Ζήσης), Ν. Ζήσης, Καρυπίδης (75' Μαρούλης), Κατσίκας (46' Παπαδόπουλος), Μαρούφ, Στεργίου.
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Π. Βούλγαρης (65' Χολέβας), Χειλάς, Τσόγκας, Αραπίτσας (60' Μαλισσόβας), Δανόπουλος (60' Κρανάς), Ν. Βούλγαρης.