noodles volos banner

Mε νίκη σκαρφαλώνει στην τριάδα

Να κλείσει με νικηφόρο αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο περνώντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου. Υποδέχεται σήμερα το απόγευμα την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΕΑΚ, σε αγώνα της 13ης αγωνιστικής που αρχίζει στις 18:00 και έχει τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ tv.

Oι "ερυθρόλευκοι" δίνουν δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο ΕΑΚ και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας ώστε να ολοκληρώσουν το πρώτο μισό της κατηγορίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τρία αποκτήματα στην αποστολή, τους Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκο και Ιντζίδη, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θέλει να δει από τους παίκτες του καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο νεαρός προπονητής έχει να επιλέξει από τους παρακάτω παίκτες για την ενδεκάδα: Θέο, Ρόκα, Διαμαντόπουλο, Μπάρμπα, Μέζα, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Ζέρη, Κολίτση, Μαργαρίτη, Ιντζίδη, Τριανταφυλλάκο, Σκοπελίτη, Μπαλντοβαλίεφ, Νικολιά, Κεσίδη, Καρρά, Κασμερίδη.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο απολογισμός της είναι τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες, ενώ εκτός έδρας μετράει μία νίκη στην Άμφισσα έχοντας χάσει τα υπόλοιπα ματς. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπάνε Νίκιτς που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα ντεμπούτο θα κάνει ο τερματοφύλακας Κουτσόπουλος. Η αποστολή: Κουτσόπουλος, Γεωργαντζάς, Σάββας, Δημόπουλος, Τζάννης, Γκουγκούδης, Στάμος, Οικονόμου, Μίχος, Μπιτέλης, Κουλίδης, Βουτσιάς, Παναγιωτόπουλος, Παπαργυρίου, Τζέκος, Σαϊν, Αδαμόπουλος, Υφαντής, Μαυριάς.

Τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ που ανοίγει στις 15:00, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).
Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσα όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.