noodles volos banner

"Τεράστιο τρίποντο"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας ότι οι παίκτες του δείχνουν μεγάλη διάθεση και όρεξη. Επισήμανε ότι το ματς κρίθηκε στην απόκρουση του Κασμερίδη λίγο πριν το 2-0 και είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην τρίτη θέση. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" είπε: "Στα παιχνίδια που είδα εγώ, η Αναγέννηση είναι από τις καλύτερες τακτικά δομημένες ομάδες του πρωταθλήματος με 4-1-4-1 στο αμυντικό κομμάτι και 4-3-3- στο επιθετικό. Θεωρώ ότι είναι έργο του προπονητή της, η ομάδα ξέρει τι θέλει. Το φοβόμουν πολύ το σημερινό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο γιατί η ομάδα δεν έχει κάνει τρεις σερί νίκες. Έγινε ένα παιχνίδι Σούπερ Λιγκ σε ρυθμό. Κρίθηκε στη φάση που δεν έγινε το 1-1 που το έβγαλε ο Αλέξανδρος Κασμερίδης. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση, πολλή όρεξη, βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Επιτέλους μπήκαμε στη ζώνη των πλέι οφ και ανεβάσαμε τον πήχη των απαιτήσεων".

 

Σχετικά με το ματς συμπλήρωσε: "Το ζητούμενο ήταν η ισορροπία. Ξέραμε ότι με την ατομική ποιότητα που έχουμε, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για το γκολ. Έπρεπε να αρχίσει η ομάδα να κρατάει το μηδέν και όταν στο επιθετικό κομμάτι ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, θα δημιουργηθούν οι συνθήκες. Θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Τεράστιο τρίποντο το σημερινό".

 

Για τα νέα αποκτήματα ανέφερε: "Όποιος έρχεται πρέπει να αποδεικνύει από τη Δευτέρα έω το Σάββατο ότι είναι καλύτερος από αυτόν που υπάρχει. Να ματώνει στην προπόνηση για να αποδείξει την αξία του. Για τις μεταγραφές εγώ δουλεύω με τα παιδιά που έχουμε τώρα, αν έρθει κάποιος θα το δούμε με τη διοίκηση".

Επίσης, είπε ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την αποχώρηση του Μπάρμπα και τη μετάθεση του Ζέρη ως στόπερ "αν και ο νεαρός παίκτης ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" όπως σχολίασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Τέλος, πρόσθεσε πως ο Μπάρμπας είχε πυρετό όλη την εβδομάδα και εξαντλήθηκε από δυνάμεις για αυτό έγινε αλλαγή, ενώ ο τραυμαρισμός του Ρόκα θα εκτιμηθεί αύριο από τον γιατρό της ομάδας.