noodles volos banner

Θέλει εκδίκηση στη Ζάκυνθο...

Να ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα τη Ζάκυνθο και να πάρει την εκδίκηση του για την ήττα στο ΕΑΚ στην πρεμιέρα της Football League, θέλει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έστω και στο φινάλε του πρώτου γύρου κατάφεραν να πιάσουν τριάδα στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου, ωστόσο δεν ξεχνούν την αρχή του… «κακού» και των όσων ακολούθησαν με το άσχημο ξεκίνημα τους, που δεν ήταν άλλο από την ήττα στο ΕΑΚ από τη Ζάκυνθο την 1η αγωνιστική. Κι αν προπονητές έχουν αλλάξει και παίκτες έχουν φύγει από τότε, υπάρχουν ακόμη πολλοί που να θυμούνται τον εφιάλτη της πρεμιέρας και πολύ περισσότερο ο κόσμος.

Έτσι θέλουν διπλό και νίκη, όχι μόνο για να εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις, αλλά και για λόγους γοήτρου, απέναντι σε μία ομάδα που ούτε το ρόστερ τους διαθέτει, ούτε την ιστορία τους, ούτε τη βαριά φανέλα.

Το παιχνίδι πάντως είναι κρίσιμο βαθμολογικά, αφού στην έναρξη του δευτέρου γύρου ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στην τριάδα, να μείνει για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητος και να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν ότι μόνο με ένα μικρό σερί θα μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, αποφάσισαν η αποστολή να φύγει από την Πέμπτη για τη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα θα αναχωρήσει μετά την πρωινή προπόνηση για το νησί, ενώ την Παρασκευή θα προπονηθεί εκεί.