noodles volos banner

Αστέρας-Αχιλλέας 5-0

Οι δύο παίκτες του Αστέρα που είχαν ντεμπούτο στη σημερινή αναμέτρηση, έκαναν τη διαφορά. Ο Δημήτρης Περιβολιώτης σημείωσε χατ τρικ και έδωσε δύο ασίστ, ένα γκολ και μία ασίστ από τον Σπύρο Νούσια. Το σκορ για την ομάδα του Ριζομύλου άνοιξε στο 25' ο Τριχόπουλος με σουτ ύστερα από πάσα του Περιβολιώτη. Ο τελευταίος σκόραρε στο 56' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής αλλά και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ενώ στο 59' το δικό του σουτ απέκρουσε ο Μακρής και στην επαναφορά ο Νούσιας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία γκολ για τους γηπεδούχους σε διάστημα τεσσάρων λεπτών! Στο 78' διαμορφώθηκε το 5-0 με γύρισμα του Νούσια και σουτ του Περιβολιώτη. Αμφότεροι έκαναν ιδανική πρεμιέρα με την ερυθρόμαυρη φανέλα, ενώ συνολικά έπαιξαν για τον Αστέρα πέντε μεταγραφές, τρεις στο βασικό σχήμα και δύο αλλαγές.
Με αφορμή κάποια επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο ματς του πρώτου γύρου, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος σχολίασε ότι ο σύλλογος του Ριζομύλου κράτησε σήμερα επίπεδο και δεν υπάρχει συνέχεια σε όσα είχαν συμβεί τον Οκτώβριο, ενώ ο πρόεδρος του Αχιλλέα, κ. Καραδήμος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αστέρα για τη φιλοξενία λέγοντας πως ό,τι συνέβη ανήκει στο παρελθόν και οι δύο σύλλογοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Κουβελάς, Καραλόπουλος, Μπατσικώστας, Λουφόπουλος (64' Αποστολόπουλος), Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος (83' Καλαμπαλίκης), Τριχόπουλος, Ρέβης, Μαγγιώρος (46' Νούσιας), Περιβολιώτης, Καραμανιώλας.
Αχιλλέας: Μακρής, Μόσχος, Γαλογαύρος (60' Αργυρίου), Πλασταράς, Γάκας, Χασιώτης, Έρισον (70' Νιφορόπουλος), Τσεκούρας, Κωστόπουλος, Γουργιώτης, Μαλλιαρός.