noodles volos banner

Αετός-Αστέρας 0-4

Με 0-4 πέρασε ο Αστέρας από την Κερασιά. Ύστερα από ένα μέτριο ημίχρονο για την ομάδα του Ριζομύλου, το γρήγορο γκολ στην επανάληψη και το 0-2 λίγο αργότερα με πέναλτι, έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά του Αστέρα, μιας και ο ελλιπής στο σημερινό παιχνίδι Αετός έμεινε με δέκα παίκτες και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Το 0-1 στο 51' με σουτ του Νούσια ύστερα από κάθετη πάσα του Παπαγιαννόπουλου και το 0-2 στο 60' με εύστοχο πέναλτι του Τριχόπουλου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Νούσιας, ενώ στις διαμαρτυρίες από πλευράς παικτών του Αετοιύ, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κολοκοτρώνης. Τα άλλα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν ο Περιβολιώτης με προβολή στο 79' ύστερα από γύρισμα του Μυλωνά και ο Τριχόπουλος με πλασέ ύστερα από πάσα του Περιβολιώτη.
Ο Κώστας Σπαθούλας ανέφερε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος κι έχασε ευκαιρία με τετ-α-τετ άουτ του Τσιουρή στο 32' και τον Μαρούγκα που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο 43' σε πάσα του νεαρού Παπαδόπουλου. "Στο δεύτερο ημίχρονο αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Αθηναίος που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι" πρόσθεσε ο προπονητής του Αετού. Δοκάρι είχε στο 80' ο Μαρούγκας από κόρνερ.
Για τον Αστέρα, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος επισήμανε πως η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες από τη στιγμή που μπήκε μπροστά στο σκορ και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα τέρματα στο δεύτερο μέρος, όταν κι ανέβασε την απόδοσή της. Ακόμη, εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφιέρωσε τη νίκη στον Κώστα Καραλόπουλο που έχασε προσφάτως συγγενικό του πρόσωπο.
Συνθέσεις:
Αετός: Γκαβόπουλος, Ν. Ζήσης, Στεργίου, Κολοκοτρώνης, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Τσιουρής, Ραφαήλ, Παπαδόπουλος, Μαρούγκας, Χρ. Ζήσης (65' Μαρούλης).
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Ρέβης (68' Σεσκλιώτης), Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Καραμανιώλας (46' Μπατσικώστας), Μαγγιώρος (46' Νούσιας), Μπούρντα, Περιβολιώτης.