noodles volos banner

Ενισχυμένοι στη συνέχεια για την παραμονή

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής άρχισε την Κυριακή και οι δύο ομάδες της Μαγνησίας, που στοχεύουν στην παραμονή, ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους. Τέσσερα νέα πρόσωπα στο Ρήγα Φεραίο, επτά στον Πύρασο.

Στην ομάδα του Βελεστίνου, αποκτήθηκαν τρεις νεαροί παίκτες που αγωνίζονταν στην Κ19 της Νίκης Βόλου, ο μεσοαμυντικός Κώστας Γεωργαντζής, ο αριστερός μπακ Κώστας Μπλούχος και ο επιθετικός Αλέξανδρος Σιώμος, ενώ τελευταία χρονικά προσθήκη ο επιθετικός Παύλος Περήφανος που έχει παίξει σε αρκετές ομάδες με πιο πρόσφατη την Καστοριά. Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, μεγάλη απώλεια ήταν ο Κώστας Κρεββατάς που διακρίθηκε με την κυανόλευκη φανέλα και πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Σερρών, ενώ έφυγαν επίσης ο 19χρονος επιθετικός Ζηρδέλης που είχε μία συμμετοχή, τερματοφύλακας Βλαχόπουλος και ο νεαρός Γάρος που φέτος δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου, σημαντική προσθήκη είναι ο Γιάννης Βέργος που επέστρεψε ύστερα από αρκετά χρόνια στη Μαγνησία και ήδη έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο. Νέα πρόσωπα επίσης ο 20χρονος Χρήστος Λέτσος από τον ΑΟ Κύμης που πέρυσι έπαιξε στη Σκιάθο, ο 18χρονος Καρδιτσιώτης ανασταλτικός χαφ Παναγιώτης Κοντοβάς, ο 19χρονος επιθετικός Μανώλης Πάσχος που αγωνίζονταν στην Κ19 της Νίκης Βόλου, ενώ επέστρεψαν τρεις ποδοσφαιριστές, ο 25χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Τσιλίγκος, ο έμπειρος Αγχιαλίτης επιτελικός μέσος Γιώργος Δανόπουλος και ο νεαρός Αγχιαλίτης Γιάννης Γιαννούχος. Αποχώρησαν οι Άκης Χάνος, Νίκος Βούλγαρης, Φώτης Πλαβός, Βλάσης Στούκας που έπαιξαν λίγο και οι Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, Νίκος Γρατσάνης που δεν είχαν συμμετοχή φέτος στη Γ' Εθνική.

Με αρκετές προσθήκες, ο Λάκης Μπακάλης για τον Ρήγα Φεραίο και ο Στέφανος Ξηρόφωτος για τον Πύρασο έχουν πλέον περισσότερες λύσεις στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων τους για να πετύχουν το στόχο της παραμονής στα εναπομείναντα δεκατέσσερα παιχνίδια της κατηγορίας.

 

Last modified onTuesday, 03 February 2015 10:52