noodles volos banner

Προβάδισμα κορυφής για τη Σκιάθο

Προβάδισμα τίτλου αναφορικά με τον 1ο όμιλο πήρε η Σκιάθος μετά τη χθεσινή ήττα της ΑΕ Διμηνίου από τον Σαρακηνό. Οι νησιώτες διατήρησαν τη διαφορά των τριών βαθμών. Μπορεί να έχουν ένα ματς λιγότερο στη συνέχεια λόγω του ρεπό, όμως εάν κερδίσουν τα δικά τους τέσσερα παιχνίδια τερματίζουν πρώτοι καθώς ευνοούνται σε πιθανή ισοβαθμία. Ας δούμε το πρόγραμμα που έχουν μέχρι το φινάλε οι δύο διεκδικητές της κορυφής.

Η Σκιάθος έχει δύο ματς στο γήπεδό της και δύο επικίνδυνες εξόδους. Την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕ 2002, μετά αγωνίζεται στη Νέα Ιωνία με αντίπαλο τον Ηρακλή, έχει ρεπό στην εμβόλιμη 24η αγωνιστική, φιλοξενείται από τον Σαρακηνό και κάνει φινάλε στο νησί με την ουραγό Ιωλκό.

Η ΑΕ Διμηνίου μπαίνει στην τελική ευθεία με δύσκολη έξοδο στην Αγριά κόντρα στον Θησέα, ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Αγία Παρασκευή, δύο έξοδοι στη σειρά με Δημητριάδα κι ΑΕ 2002, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Άρη Μελισσατίκων.Το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ έχει πάρει αμφίρροπη τροπή στο δεύτερο γύρο.

Η Σκιάθος κρατάει την τύχη στα χέρια της, αλλά η μάχη για την πρώτη θέση είναι ακόμη ανοιχτή και ενδεχομένως κριθεί στην αυλαία της κατηγορίας.