noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Δημητριάς 1-2

Η Αγ. Παρασκευή αν και προηγήθηκε με 1-0 στο α' ημίχρονο, δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, καθώς η Δημητριάς με δύο γκολ στην επανάληψη πανηγύρισε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23', μετά από πολύ ωραία κίνηση του Σταματίου που έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον επερχόμενο Μαλακασιώτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλάσε. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, η ομάδα της Δημητριάδας κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα σε 1-1 (47') με τον Ταφίλη ύστερα από κάθετη του Στ. Καρακώστα και να πάρει τη νίκη με γκολ στο 83ο λεπτό όταν ο Μουσαμπελίου πέρασε κάθετη πάσα και ο Στέλιος Καρακώστας τελείωσε τη φάση με πλασέ στην πλάτη της άμυνας.

Για την Αγία Παρασκευή, που έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, η μεγάλη φάση έγινε στο 69' όταν ο Σταματίου βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Για τη Δημητριάδα που στο β' μέρος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ο Πετρόπουλος από κοντά είχε σουτ άουτ σε κενή εστία, ενώ ο Θ. Καρακώστας από ευνοϊκή θέση “νικήθηκε” από τον Μπράνο.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός (82' Αγραφιώτης), Ν. Μαγγασιανός, Μουλιός, Ζάχαρης, Σταματίου, Σαμαράς (67' Μαρμαρινός), Μαλακασιώτης, Βούκουτος (58' Χαρίσης).
Δημητριάς: Ζαρίφης, Τσακίρης, Δημουλάς (70' Μελέτης), Μπάφας, Β. Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας, Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (89' Σαμπάνης).