noodles volos banner

Αστέρας-Πρωτεσίλαος 2-2

Το γκολ του Μυλωνά έσωσε το εντός έδρας αήττητο του Αστέρα Το γκολ του Μυλωνά έσωσε το εντός έδρας αήττητο του Αστέρα

Ο Πρωτεσίλαος βρέθηκε κοντά στο να σπάσει το αήττητο του Αστέρα στο Ριζόμυλο, όμως η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου έσωσε την ...παρτίδα με γκολ λίγο πριν το φινάλε. Το 1-0 στο 37ο λεπτό σε φάση διαρκείας. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μυλωνά, ο Τίτας έδιωξε με τις γροθιές, έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου, ο Μυλωνάς σούταρε, η μπάλα χτύπησε στον γκολκίπερ και ο Νούσιας στην επαναφορά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα η ισοφάριση με αυτογκόλ του Σεσκλιώτη με κεφαλιά σε σέντρα-σουτ του Κ. Κόρκου. Ο Πρωτεσίλαος πήρε προβάδισμα στο 65ο λεπτό με σουτ του Γιάννη Παναγιώτου, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 83' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά που έσκασε στο τερέν και αιφνιδίασε τον Τίτα.
Για τον Αστέρα, ο Καραλόπουλος είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι στο 45ο λεπτό, ενώ στο 90ό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά σε σέντρα του Ρέβη και ο Ξέρας προσπάθησε να σκοράρει με γυριστό βολ-πλανέ που εξουδετέρωσε στο “παραθυράκι” ο τερματοφύλακας του Πρωτεσιλάου. Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ανέφερε πως ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια.
Οι φιλοξενούμενοι, που διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα στη φάση του 1-0,  απείλησαν στο πρώτο δεκάλεπτο με σουτ των Μαρικλέν, Κ. Κόρκου, ενώ στο 83' ο Χριστέλος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, δεν μπόρεσε όμως να τελειώσει τη φάση καθώς δεν έκανε καλό κοντρόλ. Από πλευράς της ομάδας του Πτελεού, εκφράστηκαν ευχαριστίες για την πολύ καλή φιλοξενία από τη διοίκηση του Ριζομύλου.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Κουβελάς, Ρέβης, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Σεσκλιώτης (70' Καραμανιώλας), Γάρος (53' Ξέρας), Παπαγιαννόπουλος, Μαγγιώρος (46' Μπατσικώστας), Περιβολιώτης, Νούσιας.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Ακριβός (63' Ζαφειρίου), Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Σιαμανίκος (72' Θ. Κόρκος), Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (90' Λάμπος).