noodles volos banner

Ποντάροντας στα ταλέντα της και με το βάρος στο τοπικό στοιχείο

 

Μπορεί η κατηγορία που θα αγωνίζεται η Νίκη τη νέα σεζόν να μην έχει ξεκαθαρίσει, να εκκρεμούν οι εκλογές που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής, ωστόσο πλάνο και σχέδιο υπάρχει από τους ανθρώπους της κυανόλευκης ομάδας.

Οι άνθρωποι της Νίκης σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο για τη Γ’ Εθνική, αυτό που θέτουν ως προτεραιότητα, είναι ο κορμός του ρόστερ να γίνει βάσει των ταλέντων της δικής τους ομάδας αλλά και να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο τοπικό στοιχείο. Σίγουρα ενίσχυση θα υπάρξει, αλλά από κει και πέρα δεν θέλουν να πέσουν σε λάθη του παρελθόντος με ακριβούς «μισθοφόρους»… Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι οι ακαδημίες της Νίκης "κρύβουν" θησαυρούς, με πιο πρόσφατα παραδείγματα, τους Αργύρη, Τζανετόπουλο και Λημνιό. 

Μάλιστα «κρούση» έχει γίνει ήδη και σε προπονητή, ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της Νίκης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπολογίζουν στον προπονητή της ομάδας νέων, Κώστα Μπράτσο, στις ικανότητες και στις φιλοδοξίες του οποίου ποντάρουν για τη συνέχεια. Στη Νίκη δεν εφησυχάζουν και προσπαθούν από τώρα να χαράξουν μια γραμμή που θα ακολουθήσουν. Από την άλλη οι εκκρεμότητες είναι πολλές και απλά πάνε πιο πίσω τις εξελίξεις χρονικά.

Αυτό που λείπει από την κυανόλευκη ομάδα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της προσπάθειας. Κινήσεις γίνονται και προς αυτή την κατεύθυνση, με τους ανθρώπους της Νίκης να έχουν ήδη κάνει τους πρώτους τους υπολογισμούς για το μπάτζετ.

Όλα αυτά βάσει του σεναρίου της Γ’ Εθνικής, γιατί σε όποια άλλη περίπτωση, πολλά θα πρέπει να αλλάξουν… 

 

Last modified onFriday, 20 March 2015 10:06