noodles volos banner

Αίας-Ε.Μ.Α. 0-1

Ωραίο παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Αίαντα και Ένωση Μικορθηβών Αϊδινίου, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 55’ ο Ρομάριο με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Βαλκανιώτη.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα χαμένο πέναλτι (ακόμη ένα τη φετινή σεζόν) από τον Παπαδόπουλο στο 72', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και έφυγαν με το διπλό. Εκτός από το γκολ, στο 10’ ο Ρεφουγιάτι πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα για να βγάλουν στη γραμμή οι αμυντικοί, ενώ στο 50’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαγκαβιέρου, ο Ρομάριο πήγε να σιγουρέψει το γκολ, αλλά αντί για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, τη βρήκε άσχημα και την έδιωξε σαν αμυντικός.

Συνθέσεις:
ΑΙΑΣ: Τσιότρας, Μπούρας (80’ Λαγός), Κοντοβάς, Χαλάτσης, Χουλιαράς, Λανάι (80’ Σπανός), Τσιάρας, Νικογιάννης, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Παπαδόπουλος.
ΕΜΑ: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Ζαγκαβιέρος, Ζιούλης, Ρομάριο, Χορταργιάς, Ζγουλέτας, Ρεφουγιάτι (85’ Μελετιάδης), Μπούσης, Βαλκανιώτης (60’ Βέτσικας).

 

Last modified onSunday, 22 March 2015 19:09