noodles volos banner

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης οι υποψηφιότητες για το δ.σ.

Ικανοποιητικό κρίνεται το ενδιαφέρον για τις εκλογές της Νίκης Βόλου όσον αφορά στις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί. Πάντως, οι παράγοντες του κυανόλευκου συλλόγου περιμένουν μεγαλύτερη στήριξη από άτομα που θέλουν να μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ώρα 21:00 και οι περισσότερες αναμένεται να κατατεθούν την τελευταία ημέρα.  
Υπενθυμίζουμε ότι η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση, αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Αντωνίου Νεκτάριο, Αθανασίου Παναγιώτη, Κουτσούκη Γεώργιο και Χατζηδημητρίου Μιχαήλ και οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.
Από την εκλογική διαδικασία, η Νίκη Βόλου θέλει να βγάλει μια δυνατή διοίκηση που θα συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα και το κυριότερο, θα χτίσει την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου, που “καίει” το σωματείο και τους φιλάθλους. Και βέβαια εκτός από νέους παράγοντες, το ζητούμενο είναι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα αφήσουν τις δουλειές τους για να τρέξουν τα διάφορα ζητήματα της Νίκης αλλά και θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. Η διοίκηση απαιτεί χρήματα από τα μέλη της και στην παρούσα χρονική συγκυρία, το οικονομικό είναι αυτό που πρέπει να επιλυθεί ώστε να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου “Παντελής Μαγουλάς”, να χτιστεί μια υγιής ομάδα για τη Γ' Εθνική (όπως είναι το πιθανότερο σενάριο) και άλλη μία για τις υποδομές, οι Νέοι Αθλητές για το Β' Τοπικό. Με λίγα λόγια, οι σύμβουλοι που θα αναδειχθούν και θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση της Νίκης Βόλου, εκτός των άλλων τμημάτων, πρέπει από το μηδέν να ...τρέξουν δύο ομάδες ποδοσφαίρου και να φτιάξουν τη φυσική έδρα του συλλόγου με πιο σύγχρονες υποδομές.