noodles volos banner

Μεϊκόπουλος: Η Νίκη ιδέα και τρόπος ζωής

Υποψηφιότητα στις εκλογές της Νίκης για το νέο ΔΣ της ομάδας, έθεσε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και ο ίδιος θέλησε να στείλει το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

Η Νίκη Βόλου είναι για μας τους νέους: ιδέα ,τρόπος ζωής . Είναι η ομάδα που μεγαλώσαμε, χαρήκαμε, κλάψαμε κ πανηγυρίσαμε γι αυτήν. Χαρήκαμε  που την είδαμε μετά από τόσα χρόνια στα σαλόνια της Superleague ,τσατιστήκαμε γιατί παράγοντες την οδήγησαν στο γκρεμό .Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι νέοι ,μαζί με φίλαθλους αγνούς Νικιώτες που αγαπούν αυτό τον ηρωικό ιστορικό σύλλογο συμμετέχουμε στις εκλογές της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την ανάδειξη ΔΣ.
Καλούμε  τους φιλάθλους της Νέας Ιωνίας,του Βόλου, της Μαγνησίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές , οι οποίες έχουν ιστορική σημασία,καθώς κρίνεται το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Όλοι μαζί ,ενωμένοι σαν γροθιά πρέπει να πιστέψουμε στην αναγέννηση της Νίκης.Αν το πιστέψουμε,θα το καταφέρουμε.
Προσωπικά, θα συμβάλλω με ολες μου τις δυνάμεις στην χάραξη μιας νέας πορείας για τη Νίκη Βόλου αντάξια της Ιστορίας της.

Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος του Βασιλείου ,φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός στο ΠΘ