noodles volos banner

Άρης-Δημητριάς 2-2

Ισοπαλία ανάμεσα στον Άρη και τη Δημητριάδα σε ματς με τέσσερα γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 5ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Τσίρου, ενώ η Δημητριάς ισοφάρισε στο 20ό με κεφαλιά του Μπάφα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 40' το 1-2 όταν ο Πετρόπουλος δέχθηκε “δώρο” από την ασυνεννοησία Κουρίτα-Μαγιόγλου κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 65' με τον Στραβέλα να εκμεταλλεύεται λανθασμένη επέμβαση του Ζαρίφη σε σέντρα του Καψιώτη.
Για τον Άρη, μετά το 1-0 ο Ίμπρα βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ αργότερα σέντρα-σουτ του Τσίρου, δεν μπόρεσε να προλάβει ο Ίμπρα. Επίσης, στο 80' χάθηκε διπλή φάση για γκολ με τους Μπαρμπούτα και Γκατζούνα. Για τη Δημητριάδα, μετά το 1-2 ο Θανάσης Καρακώστας πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ ο Πετρόπουλος έχασε καλή ευκαιρία στο 75' όταν το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Μαγιόγλου (46' Ζηρδέλης), Γκοτζόπουλος (65' Τσελεπής), Γκατζούνας, Γεωργούλας, Καψιώτης, Τσίρος, Τσιαντής, Στραβέλας (80' Βλαχόπουλος), Μπαρμπούτας, Ίμπρα.
Δημητριάς: Ζαρίφης, Τσακίρης, Δημουλάς, Μπάφας, Στ. Καρακώστας, Β. Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (46' Αντριάι).