noodles volos banner

Αστέρας-Μακρινίτσα 7-0

Χατ τρικ σήμερα για τον Σπύρο Νούσια Χατ τρικ σήμερα για τον Σπύρο Νούσια

Το δεύτερο μεγαλύτερο σκορ στη σεζόν στο πρωτάθλημα σημείωσε σήμερα ο Αστέρας. Συνέτριψε 7-0 τη Μακρινίτσα στο Ριζόμυλο σε πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο. Το 1-0 στο 9' με προβολή του Νούσια ύστερα από απόκρουση του Σταθόπουλου σε σουτ του Καραλόπουλου, το 2-0 στο 27' με σουτ του Περιβολιώτη ύστερα από πλασέ του Νούσια στο δοκάρι, το 3-0 στο 48' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυλωνά, το 4-0 στο 54' από τον Νούσια που αξιοποίησε κάθετη πάσα του Καραμανιώλα, το 5-0 στο 56' από τον Ρέβη μετά ασίστ του Περιβολιώτη, το 6-0 στο 77' από τον Νούσια ύστερα από πλασέ του Ξέρα που κόλλησε στη λάσπη και το τελικό 7-0 στο 80' με πέναλτι που κέρδισε ο Καραλόπουλος και το εκτέλεσε ο Ξέρας. Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Νούσιας που σήμερα σημείωσε χατ τρικ, είχε δοκάρι.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Κουβελάς, Μπατσικώστας (52' Τζούμας), Μυλωνάς, Καραλόπουλος, Καλαμπαλίκης, Παπαγιαννόπουλος (55' Σεσκλιώτης), Περιβολιώτης (58' Ξέρας), Ρέβης, Μαγγιώρος, Καραμανιώλας, Νούσιας.
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Πέτσης, Παρασκευάς (38' Αρ. Σαραφίδης), Μυλωνάς (56' Ματζιούρας), Ψήφος, Παπακώστας, Γ. Μαστακούλης, Ευγ. Σαραφίδης, Κ. Ντελάκος, Κοπάνας (66' Αλεξάνογλου).