noodles volos banner

Δημητριάς-ΑΕ Διμηνίου 1-4

Η ΑΕ Διμηνίου είχε σήμερα την ευκαιρία της να προσπεράσει τη Σκιάθο και να ανέβει στην κορυφή και δεν την άφησε να πάει χαμένη... “Καθάρισε” εύκολα τον αγώνα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος και με 4-1, πήρε τρίποντο και συνάμα τον πάνω χέρι για την πρωτιά στον 1ο όμιλο. Ο Σαμαράς σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στο 15' ύστερα από “ένα-δύο” με τον Τανάγια με πλασέ που κόντραρε στον Κ. Καρακώστα και στο 25' πάλι με πλασέ ύστερα από πάσα του Τσουκάλη. Ο Φαρασόπουλος στο 60' με κεφαλιά μετά κόρνερ του Τανάγια ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3, ο Ταφίλης μείωσε με πέναλτι στο 78' (που κέρδισε ο Β. Ζαρίφης) και ο Σαμαράς έφθασε στο τρίτο προσωπικό τέρμα με προσωπική ενέργεια και ωραίο τελείωμα. Να αναφέρουμε ότι η Δημητριάς ελλείψει αναπληρωματικού τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Ζαρίφη την προηγούμενη αγωνιστική, έπαιξε με τον αμυντικό Μπάφα κάτω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Μπάφας, Τσακίρης, Δημουλάς, Β. Ζαρίφης, Κ. Καρακώστας, Αντβιάι (80' Μπουρνάκης), Αθ. Καρακώστας, Στ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου.
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μαυρίδης, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος (30' λ.τρ. Ζάγκας), Αποστολίδης, Φαρασόπουλος, Τανάγιας (65' Μόσιος), Τσουκάλης, Σαμαράς, Τσεκούρας (55' Σατελιάν).