noodles volos banner

Έδωσαν το ...κάτι παραπάνω οι μεταγραφές

Η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού βλέποντας την εξέλιξη του πρωταθλήματος στους δύο ομίλους, προχώρησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε πέντε μεταγραφικές κινήσεις που ενδυνάμωσαν πολύ το ρόστερ και έδωσαν ποιότητα και λύσεις στον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου. Αποκτήθηκαν οι Πλακαρός, Αναστασίου, Αντζούρης, Ν. Βούλγαρης, Πλαβός.

Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά προερχόμενοι συνήθως από τον πάγκο, διαθέτουν την εμπειρία και την αξία να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες όταν κληθούν να αγωνιστούν. Ο Πλακαρός αποκτήθηκε για να δώσει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και τα κατάφερε περίφημα, ενώ απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γκολκίπερ των τελευταίων ετών στο τοπικό της Μαγνησίας. Η συνεισφορά του ήταν σημαντική στο δεύτερο τελικό με την απόκρουση στο 92ο λεπτό αλλά και στις δύο εκτελέσεις πέναλτι της ΑΕ Διμηνίου.
Ο Γιάννης Αντζούρης πρόλαβε να πετύχει επτά γκολ στο δεύτερο γύρο με την κυανόλευκη φανέλα και να γίνει ο τρίτος σκόρερ, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση. Μετατράπηκε κατ' ανάγκην σε σέντερ φορ και μπορεί να μην φαίνεται, αλλά κάνει πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, ο Βασίλης Αναστασίου, 22 ετών, ήρθε άγνωστος στο τοπικό της ΕΠΣΘ το καλοκαίρι για τους Μυρμιδόνες αλλά με την παρουσία του στην ομάδα του Πλατάνου ξεχώρισε. Η απόκτησή του θεωρείται κίνηση-ματ για τον ΓΣ Αλμυρού και στο φινάλε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το γκολ-ποίημα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που οδήγησε τον τελικό στην παράταση. Με δικό του γκολ υπέγραψε και την κατάκτηση του τίτλου ευστοχώντας στο τελευταίο πέναλτι.
Οι παίκτες που πήγαν στον ΓΣΑ τον Ιανουάριο δικαιολόγησαν με το παραπάνω το θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά τους... Ήταν πετυχημένες επιλογές, “έδεσαν” πολύ γρήγορα με τη νέα τους ομάδα και βοήθησαν τα μέγιστα το σύνολο του Λευτέρη Καλογήρου να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ο Πλακαρός με τις αποκρούσεις και ο Αναστασίου με το γκολ αναδείχθηκαν σε καθοριστικούς παράγοντες για τη νίκη του περασμένου Σαββάτου στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν. Κυρίως όμως “γέμισαν” με ποιότητα το ρόστερ ενόψει των μπαράζ ανόδου.

Η ιδιαίτερη αφιέρωση των Αντζούρη και Αναστασίου
Ο Γιάννης Αντζούρης δεν ξέχασε τον αδερφικό του φίλο Αλέξανδρο Σκοπελίτη που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Έτσι, θέλησε να του αφιερώσει την επιτυχία της κατάκτησης του φετινού τίτλου, ενώ οι δύο πρώην παίκτες των Μυρμιδόνων, Αντζούρης κι Αναστασίου αφιέρωσαν τον τίτλο στο συμπαίκτη τους στο πρώτο μισό της χρονιάς, Βασίλη Μάντζιο που είχε το σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα με τον Αλμυρό για τον α' γύρο.

Φ.Γ.

Last modified onThursday, 23 April 2015 10:16