noodles volos banner

Εικόνες από το φιλικό των Παλαιμάχων του ΓΣΑ στη Λαμία

  • Published in ΕΠΣΘ

Στην πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας μετέβη χθες η ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΣ Σαλμυρού για φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Λαμίας. Το παιχνίδι ήταν απολαυστικό, είχε πολλά γκολ και θέαμα, με τις δύο αντιπάλους να επιβεβαιώνουν πως δεν έχουν ξεχάσει την... τέχνη τους. Η Λαμία προηγήθηκε με 3-0, ισοφαρίστηκε σε 3-3 και πετυχαίνοντας δυο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.
Για τους γηπεδούχους, δύο γκολ πέτυχε ο Λάκης Παπανικολάου, από ένα οι Αργύρης. Τόλιας, Ψυχογιός, ενώ για τους Παλαιμάχους του ΓΣΑ δίχτυα βρήκαν οι Γκόβαρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, Νικηφοράκης στο 35ο λεπτό και Νάνας. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι παλαίμαχοι του Αλμυρού τίμησαν τον Σύνδεσμο Βετεράνων Λαμίας, παραδίδοντάς του τιμητική πλακέτα, ενώ υσικά, μετά το παιχνίδι, ακολούθησε το... καθιερωμένο γεύμα μεταξύ των δύο ομάδων.
Συνθέσεις:
Παλαίμαχοι Λαμίας: Βλάχος, Μαδούρας, Παπανικολάου, Αλεξίου, Μαντζίκος, Αργύρης, Σιλεβίστας, Βιτζέκας, Αποστολόπουλος, Μπαγινέτας Η., Κυριάκος. Αγωνίστηκαν και οι: Βέλλιος, Μπαγινέτας Β., Τόλιας, Πέπερας, Ψυχογιός.
Παλαίμαχοι ΓΣΑ: Κορδίστας, Φωτιάδης, Γκόβαρης, Νικηφοράκης, Μάνος, Αράπης, Αυγούλας, Γεώργου, Κοντογεωργάκης, Ζέρβας, Κουτσογιάννης. Αγωνίστηκαν και οι: Παπανάτσιος, Ράπτης, Μάτζαρης, Κωτούλας, Νανάς, Τουραλιάς, Ανδρωνάς, Μπιζάτης, Πλασταράς, Καραδήμος.

02-copy1

05-copy1

29-copy

25-copy

26-copy