noodles volos banner

Bάζει φωτιά για την άνοδο ο ΓΣΑ εάν δεν χάσει στο Κίτρος

  • Published in ΕΠΣΘ

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ, και προτελευταία, βρίσκει τον ΓΣ Αλμυρού να ταξιδεύει στο Κίτρος Πιερίας για τον αγώνα με την τοπική Πύδνα που φιγουράρει στην κορυφή. Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πιερίας σε περίπτωση νίκης απέναντι στον Αλμυρό, κατακτάει και μαθηματικά την άνοδο. Στόχος για τους παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει φωτιά στον 6ο όμιλο. Κι αυτό γιατί εάν οι “κυανόλευκοι” δεν χάσουν στο Κίτρος, τότε ο Ατρόμητος Παλαμά, που παίζει εντός με Αμπελωνιακό και Πύδνα, θα έχει την ευκαιρία του για να ανατρέψει τα δεδομένα!
Το κλίμα στην αλμυριώτικη ομάδα μετά το ισόπαλο 1-1 της Τετάρτης και την καλή εμφάνιση είναι βελτιωμένο κι άπαντες φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στη θετική αγωνιστική εικόνα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης στην έδρα του μεγάλου φαβορί.
Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Μάνθος Χειλάς, απ' ότι φαίνεται δεν προλαβαίνει να είναι ετοιμοπόλεμος και έτσι για τρίτο στη σειρά αγώνα, δεν θα μπορέσει λόγω τραυματισμού να βοηθήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. Άλλα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και ο Λευτέρης Καλογήρου καταστρώνει τα σχέδιά του με μοναδική απουσία αυτή του νεαρού μεσοεπιθετικού.
Τέλος, διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς του, τους Νίκο Δεμερτζή και Μαρία Κουπαράνη από την ίδια Ένωση.