noodles volos banner

Δεν χάλασε τη γιορτή της Πύδνας ο ΓΣΑ

  • Published in ΕΠΣΘ

Ο ΓΣ Αλμυρού δεν μπόρεσε να χαλάσει το πάρτυ ανόδου που είχε στήσει η Πύδνα στο γήπεδο του Κίτρους. Γνώρισε την ήττα με 3-1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών που ήταν η τέταρτη για τους “κυανόλευκους”, ενώ από την άλλη η ομάδα του νομού Πιερίας πανηγύρισε τον προβιβασμό στη Football League μία αγωνιστική πριν το φινάλε!

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια στους παίκτες του ΓΣΑ να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλό σήμερα στο Κίτρος. Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης ολοκλήρωσε ατομική προσπάθεια με ωραίο πλασέ γράφοντας το 1-0. Ο νεαρός επιθετικός “χτύπησε” ξανά με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ζευγαρώνοντας τα τέρματα της ομάδας του -και τα δικά του-, ενώ ο Σαββίδης στο 36' με πλασέ από πλάγια θέση ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πλακαρός απέκρουσε σουτ του Αποστολίδη στο 12', πλασέ του Κυπαρίσση σε τετ-α-τετ στο 15' και σουτ του Κυπαρίσση στο 18' που έβγαλε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα. Για τον Αλμυρό, λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Π. Βούλγαρης έστρωσε στον Αναστασίου σε καλή θέση, όμως ο Ίτσιος έπεσε στα πόδια του και μάζεψε την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΓΣΑ ισορρόπησε το ματς μιας και οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν με το υπέρ τους προβάδισμα τριών τερμάτων και έριξαν ρυθμούς. Έτσι, το σύνολο του Λ. Καλογήρου κατάφερε να μειώσει με ένα φοβερό τέρμα του Παναγιώτη Βούλγαρη στο 58ο λεπτό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός απέφυγε τους αμυντικούς της Πύδνας και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Ίτσιου. Ο ίδιος παίκτης ένα πεντάλεπτο αργότερα, έχασε ευκαιρία να μειώσει κι άλλο το σκορ καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Πύδνα Κίτρους να είναι η ομάδα που κερδίζει την άνοδο από τον 6ο όμιλο των μπαράζ και του χρόνου θα την βρουν μπροστά τους Νίκη Βόλου, Πύρασος και Ρήγας Φεραίος.

Συνθέσεις:
Πύδνα Κίτρους: Ίτσιος, Παπαστεργίου, Θαμνόπουλος, Δασκαλόπουλος, Κολαξίδης, Τσιώμης, Σαββίδης (60' Σιδηρόπουλος), Αποστολίδης (52' Σέου), Κυπαρίσσης, Κόιτς (80' Ταβουκτσής), Σαμανίδης.
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Τσόγκας, Τσιάτσιος, Γρούνας, Κυριάκος, Πλαβός, Ράπτης (63' Κρανάς), Αναστασίου (46' Φαράντος), Π. Βούλγαρης, Αραπίτσας, Ν. Βούλγαρης (57' Αντζούρης).




Last modified onSunday, 24 May 2015 19:33