noodles volos banner

Πετυχημένη η διεξαγωγή του τουρνουά "Κώστας Πλασταράς"

Πετυχημένη ήταν η διεξαγωγή το περασμένο Σαββατοκύριακο του τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Άθλος τιμώντας τη μνήμη του Κώστα Πλασταρά. Οι αγώνες έγιναν στις 2-3 Ιουνίου και πάνω από 250 παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο σ' ένα τουρνουά που δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι
παρουσία δεκάδων γονέων και φίλων τους. Στα παιδιά, τους προπονητές και στα σωματεία που συμμετείχαν απονεμήθηκαν βραβεία.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση “το δ.σ. του Άθλου θέλει να ευχαριστήσει τα δ.σ. και τους προπονητές του Αχιλλέα, Αχιλλείου, Πρωτεσίλαου Πτελεού, Αίαντα Σούρπης, Δήμητρας Ευξεινούπολης, Αγ. Παρακσευής κι Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μώλου. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Δ.Δ. Αχιλλείου Γεώργιο Μαρκάκη, τον κ. Ηλία Κούγιαλη πρώην προπονητή των μεικτών της ΕΠΣΘ και άμεσο συνεργάτη του Κώστα Πλασταρά, τους προέδρους του Αίαντα, Χρήστο Κωστούλα,του Αχιλλέα, Απόστολο Καραδήμο, τον γενικό αρχηγό της Δήμητρας, Αθανάσιο Βουλτίδη και τον προπονητή Αθανάσιο Ακρίβο. Τέλος θερμές ευχαριστίες στην ΕΨΑ και τον εκπρόσωπό της στον Αλμυρό Ιωάννη Γώγουλα για την χορηγία νερών και αναψυκτικών στους μικρούς αθλητές”.