noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Άθλος 8-0

πηγή almirosinfo.gr πηγή almirosinfo.gr

Οκτάσφαιρος ο Πρωτεσίλαος! Η ομάδα του Πτελεού πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο, σκοράροντας τρία τέρματα στο πρώτο και πέντε στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-0 στο 35’ ο Μαρικλέν ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε δικό του σουτ, το 2-0 στο 38’ ο Τσιλαφάκης με ωραία ατομική ενέργεια, το 3-0 στο 42’ με σουτ ο Χρήστος Παναγιώτου από το ύψος του πέναλτι. Στην επανάληψη, ο Παπαδόπουλος έκανε το 4-0 από την άσπρη βούλα (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος), ο Τσιλαφάκης το 5-0 στο 55’ με πλασέ από πλάγια θέση, το 6-0 ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από σέντρα του Λάμπους το 60ό λεπτό κι ακολούθησαν άλλα δύο τέρμα, στο 70’ με σουτ του Χρ. Παναγιώτου και στο 81’ με τον Παπαδόπουλο που έφθασε στο χατ τρικ.
Από την ομάδα του Πρωτεσιλόυ, επισημάνθηκε πως οι παίκτες αφιερώνουν τη νίκη στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης (60’ Σούσκο), Κ. Κόρκος, Τσιλαφάκης, Χρ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου (62’ Χριστέλος), Μαρικλέν (60’ Λάμπος).
Άθλος: Μέμος, Δημόπουλος, Ξυνός, Δάρας, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης (70’ Κοντοβάς ), Επίσκοπος (70’ Νικολάου), Δήμας (80’ Τσεκρέζης), Ξηροκώστας, Κακλιάς, Χρυσοστομίδης.