noodles volos banner

Ακρόπολη-Μακρινίτσα 2-0

Η Ακρόπολη πέτυχε τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα και διατηρεί το μηδέν στο παθητικό της. Για αυτό χρειάστηκε σήμερα να πιάσει πέναλτι ο Κορέντης.
Το 1-0 στο 22ο λεπτό όταν από κόρνερ του Τάσου Κολημήτρα, ο προωθημένος στόπερ Φώτης Φώτου με προβολή, άνοιξε το σκορ και το 2-0 στο 75’ όταν ο γκολκίπερ της Μακρινίτσας δεν συγκράτησε την μπάλα σε κεφαλιά του Τάσου Κολημήτρα κι από κοντά σκόραρε ο Νίκος Τσουκάλης.
Για την Ακρόπολη, διαμαρτυρίες για κόκκινη κάρτα (που δεν δόθηκε) σε αντίπαλο για μαρκάρισμα στον Παγώνη στο 44’ και χαμένη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη για τρίτο τέρμα προς το φινάλε, όταν από ευνοϊκή θέση, νικήθηκε από τον Κωνσταντίνου. Για την Μακρινίτσα, έντονα παράπονα σήμερα για τη διαιτησία, για τα σφυρίγματα σε όλο το ματς αλλά και στη φάση του 60’ όταν ο Μπίλος έφυγε από το κέντρο, πέρασε τον Κορέντη που τον ανέτρεψε και κέρδισε πέναλτι. Ο Τρυφωνίδης έδειξε κίτρινη στον Κορέντη και οι Πηλιορείτες ανέφεραν πως ήταν σε προφανή θέση για γκολ έχοντας περάσει τον τερματοφύλακα, οπότε έπρεπε να αποβληθεί. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μπίλο κι απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 4ο λεπτό ο Ντελάκος είχε σουτ στο δοκάρι, από μία καλή ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο έχασε ο Μπίλο.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Παπάς, Αν. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Χρ. Τσούτσας (70’ Τσουκάλης), Πασσιάς, Αν. Κολημήτρας (80’ Γ. Κουνής), Κ. Κολημήτρας, Παγώνης (85’ Κυριαζής).
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Στεργίου (80’ Δημητρόπουλος), Φράγκος, Δαμάσκος, Μπίλο, Πουρνάρας (75’ Ξηροφώτος), Κανάβας (70’ Σαραφίδης), Κουτσαρνάκης, Κωνσταντινίδης, Ντελάκος, Σαρακατσάνος.