noodles volos banner

Πανιώνιος-Σαρακηνός 0-4

Με 4x4 τρέχει ο Σαρακηνός εκτός έδρας. Η ομάδα του Βαγγέλη Βουρούκου έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια μακρυά από την έδρα της. Σήμερα πέρασε με 0-4 από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Ο Στεργιόπουλος (φωτογραφία) με τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών αγώνα άνοιξε το σκορ με σουτ και στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Αποστόλης Τανάγιας, στο 55' με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 και στο 70ό με κεφαλιά το 0-3. Το σκορ έκλεισε λίγο πριν το φινάλε ο Κωνσταντάκος με κεφαλιά. Για τον Πανιώνιο, ο Νίκος Σκουφογιάνης ανέφερε πως η ομάδα του δεν είχε ουσία στην τελική προσπάθεια σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ενώ εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για μια περίπτωση πέναλτι στο 0-0 και μια περίπτωση δεύτερης κίτρινης στο 0-1.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης, Καραγιώργος, Καλαντζής, Εμμανουήλ (80' Κωστούλας), Αγγελής, Κ. Μπασδάνης, Αρβανίτης (25' λ.τρ. Μοσχούδης), Βούλγαρης, Μαρούφ (50' Ανγκόλι), Λέτσος.
Σαρακηνός: Στούκας (65' Βλαχόπουλος), Ρουκάς, Τσιαμπαλής-Σοάρες, Καλαμάτας, Ιωάννου, Τανάγιας, Τσεκούρας, Καραπλιάγκος, Στεργιόπουλος (60' Ντουκόλης), Κωνσταντάκος, Βαΐτσης (80' Δημόπουλος).