noodles volos banner

Μακρινίτσα-Αργοναύτες 0-0

Μέτριο παιχνίδι έγινε γενικά στο γήπεδο της Πορταριάς, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις για γκολ.  Από πλευράς Μακρινίτσας υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, με την φάση του ακυρωθέντος γκολ από τον διαιτητή Σαρρή να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών.

Πρόκειται για μια φάση που έγινε στο 75ο λεπτό όταν από σέντρα που έγινε από πλάγια από τον Ντελάκο, ο Πουρνάρας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στη αντίπαλη εστία με τον διαιτητή της συνάντησης να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ, ενώ υπήρχε παίκτης των Αργοναυτών δίπλα στο κάθετο δοκάρι όπως ανέφεραν οι Πηλιορείτες. Νωρίτερα, και για την ακρίβεια στο 30' της αναμέτρησης, εκτέλεση φάουλ του Σαρακατσάνου κατέληξε μόλις άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Πέρα από το ακυρωθέν τέρμα, η Μακρινίτσα θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν στο φάουλ που εκτέλεσε ο Μπίλο η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοντογιάννη.  Για τους Αργοναύτες ο Γ. Δημητρίου απείλησε με δυο πολύ καλά σουτ τα οποία εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνου, ενώ στο 85' παραλίγο να γίνει το 0-1 όταν ο Δαϊλιάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά πριν προλάβει να σουτάρει, απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Οι συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Φράγκος, Δαμάσκος, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας, Κανάβας, Μπίλο, Κωνσταντινίδης (65’ Ντελάκος), Δημητρόπουλος (65' Σαραφίδης), Κουτσαρνάκης (74΄Β. Κοντορίζος)
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Καλαμάς, Πριονιστής, Αλίαζ, Βούλγαρης, Γιάννης, Μπαλίου (59' Χρ.Ζάρας), Π. Δημητρίου (74΄Δαϊλιάνης), Νικογιάννης, Τηγανόπουλος, Γ. Δημητρίου (85' Ευάγγ. Κ. Ζάρας).

Last modified onSaturday, 16 January 2016 18:22