noodles volos banner

Μακρινίτσα-Τοξότης 0-0

Αρκετές φάσεις δημιούργησαν Μακρινίτσα και Τοξότης στο γήπεδο της Πορταριάς, καμία δεν κατέληξε όμως στα δίχτυα και έτσι, οι ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Οι Πηλιορείτες είχαν στο πρώτο μέρος δύο καλές φάσεις με πλασέ του Μεταξά και σουτ του Κανάβα, ενώ στην επανάληψη απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις με ατομικές ενέργειες του Μπίλο. Αναφορικά με τον Τοξότη, σουτ του Τσένα έφυγε λίγο άουτ, τετ-α-τετ του Μάρκου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο α' 45λεπτο, ενώ στο β' κεφαλιά του Κυλαδίτη απέκρουσε αμυντικός στη γραμμή, καλό σουτ του Βέτσικα έβγαλε ο γκολκίπερ με υπερένταση και στο 90' ο Κούτσικος έκανε το κοντρόλ, γύρισε το σώμα του και σούταρε αλλά πάνω στον Κωνσταντίνου.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Δαμάσκος, Βαρώτας, Μυλωνάς, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας, Κανάβας (65' Σαραφίδης), Μπίλο (75' Φράγκος), Κουτσαρνάκης (85' Παπακώστας), Ντελάκος, Μεταξάς.
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Λένα, Κυλαδίτης, Παπακυρίτσης, Μάρκος, Γ. Βέτσικας, Δ. Τσένα, Τσιατσιάνης, Μάρκο (75' Χρ. Πασπαλάρης), Μαϊστράλλης (80' Κούτσικος), Ηλ. Τσένα.