noodles volos banner

Μακρινίτσα-Ακρόπολη 1-2

Νικητήριο γκολ από τον Μιχολίτση (πηγή φωτογραφίας K. Kαραλή (ΠΟ Σέσκλου Ακρόπολη) Νικητήριο γκολ από τον Μιχολίτση (πηγή φωτογραφίας K. Kαραλή (ΠΟ Σέσκλου Ακρόπολη)

Η Ακρόπολη πέρασε με 2-1 από το γήπεδο της Πορταριάς σε ματς που ήταν επεισοδιακό και είχε δεκάλεπτη διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αμφότερες οι ομάδες εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία. Στο 49' ο Κουτσαρνάκης έβαλε μπροστά στο σκορ την Μακρινίτσα με πλασέ σε φάση τετ-α-τετ, στο 70' ο Τάσος Κολυμήτρας ισοφάρισε με πέναλτι (που κέρδισε ο Παγώνης) και το 1-2 με ωραία προσωπική ενέργεια του Μιχολίτση, ο οποίος πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, πέρασε δύο αντιπάλους, στάθηκε όρθιος στο μαρκάρισμα και με σουτ σκόραρε. Το γκολ αυτό στο 97ο λεπτό κατά τους γηπεδούχους, στο 83ο κατά τους φιλοξενούμενους. Η διαφορά οφείλεται ότι οι μεν μετράνε τη δεκάλεπτη διακοπή, οι δε όχι! Μετά το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Ακρόπολης, έγιναν επεισόδια με φιλάθλους και ο ρέφερι Σαμαράς διέκοψε προσωρινά το ματς για περίπου ένα δεκάλεπτο.
Για την Μακρινίτσα, ευκαιρίες στο φινάλε με σουτ του Ντελάκου εξ επαφής με το τέρμα, με προσπάθειες των Σαραφίδη και Μεταξά, ενώ για την Ακρόπολη, στο πρώτο μέρος σουτ των Πασσιά, Μιχολίτση, Κ. Κολυμήτρα από καλή θέση έφυγαν πάνω από τα δοκάρια. Η πηλιορείτικη ομάδα διαμαρτύρεται έντονα για τις υποδείξεις του διαιτητή και τη φάση του πέναλτι, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση, ενώ ο σύλλογος του Σέσκλου έχει επίσης παράπονα από τη διαιτησία, για μια φάση στο 45' σε χέρι αμυντικού όπως μάς επισημάνθηκε και κυρίως, τις υποδείξεις οφσάιντ από τον έναν επόπτη.

Συνθέσεις:
Mακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Βαρώτας, Μυλωνάς, Μεταξάς, Πουρνάρας, Κανάβας (85' Παπακώστας), Μπίλο (3' λ.τρ. Κουτσαρνάκης), Φράγκος, Δημητρόπουλος (75' Σαραφίδης), Ντελάκος.
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Κουνής, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου (75' Τσουκάλης), Πασσιάς, Αν. Κολυμήτρας, Παπάς (65' Παγώνης), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.