noodles volos banner

Έκπληξη γενεθλίων στον Γιώργο Ναουμίδη

Ο αρχηγός της Νίκης Βόλου, Γιώργος Ναουμίδης, έκλεινε χθες (18/10) τα 24 του χρόνια, με το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του να επιφυλάσσουν στον νεαρό κεντρικό αμυντικό μία ιδιαίτερη έκπληξη για την ξεχωριστή αυτή μέρα για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στο «Π. Μαγουλάς», πριν η ομάδα μεταβεί στην Αγία Παρασκευή για την απογευματινή της προπόνηση, ο φροντιστής της ομάδας, Αργύρης Σουλούκος, έκανε «ντου» στα αποδυτήρια, την ώρα της ετοιμασίας των ποδοσφαιριστών, με μία τούρτα γενεθλίων, προς τιμήν του Ναουμίδη, με ποδοσφαιριστές και προπονητές να του εύχονται με μία φωνή «χρόνια πολλά».

Αμέσως ακολούθησαν εναγκαλισμοί και θερμές ευχές, μεταξύ του εορτάζοντα και των συμπαικτών του, σε λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, κατά τη διάρκεια της σκληρής προετοιμασίας των κυανόλευκων, στο πλαίσιο του ερχόμενου αγώνα με την Ιστιαία για το πρωτάθλημα.

Τέτοιες κινήσεις δείχνουν πως το κλίμα στα αποδυτήρια, μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα ποδοσφαίρου, είναι εξαιρετικό, ενώ και ο ίδιος ο Ναουμίδης, με τις κινήσεις του, δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει τον ρόλο του αρχηγού στην ομάδα της Νίκης και πόσο πολύ του… ταιριάζει. Συγκεκριμένα, πριν την προπόνηση του απογεύματος, ο κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων, πήγε στα στούντιο του BlueHeartFM 105,1, του επίσημου ραδιοφώνου της Νίκης, αφήνοντας μερικά γλυκά για τους παραγωγούς, στο πλαίσιο των γενεθλίων του, δείχνοντας πως βλέπει την ομάδα και τα μέρη που την απαρτίζουν, ως δεύτερη οικογένειά του.