noodles volos banner

Δ. Γκόλιας: "Ο κατήφορος συνεχίζεται"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και γενικός αρχηγός της Νίκης, Δημήτρης Γκόλιας, κατά την περσινή περίοδο, στηλίτευσε όσα έγιναν στη Γ.Σ. της Δευτέρας και προανήγγγειλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. και από μέλος του συλλόγου. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Νύχτα ντροπής για τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ... Το τελευταίο ανάχωμα, για να σωθεί η αξιοπρέπεια του Συλλόγου, ήταν η Γ.Σ. της 16/01/2017... Μικροσυμφέροντα και "εξαπτέρυγα" θέλουν το ιστορικό αυτό Σωματείο να είναι πάντα στα χαμηλά!!!

Σε αυτή τη διαδικασία δεν έχω καμία απολύτως θέση (ούτε καν ως απλός φίλαθλος), γιατί δεν δέχομαι κάποιος περαστικός να καπηλεύεται και να μειώνει την μεγάλη μου αγάπη, συνεπικουρούμενος από ανθρώπους που θέλουν την ομάδα μεταξύ της Μαιάνδρου και της Αναπαύσεως. Στα μάτια μου η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ήταν και είναι πολύ ψηλά ως Ιδέα (ανεξάρτητα από διακρίσεις) και δυστυχώς κάποιοι με τις μεθοδεύσεις τους την μικραίνουν πάρα πολύ.

Γι' αυτό το έγκλημα που συντελείται εδώ και επτά μήνες σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, που τα ονόματά τους θα γραφτούν με τα πιο μελανά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου.

Αύριο κιόλας θα υποβάλω την παραίτησή μου, τόσο από μέλος του Δ.Σ. όσο και από μέλος του Ερασιτέχνη, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της (μετά την αποχώρηση από την Superleague) ήμουνα παρών και έδωσα όλες μου τις δυνάμεις, για να δημιουργηθεί κάτι νέο μέσα από τις στάχτες της.

Ο κατήφορος συνεχίζεται... Ντροπή...ντροπή...ντροπή..."

Last modified onTuesday, 17 January 2017 02:28