noodles volos banner

Φιλικό με Ίωνα η ΑΕΒΔ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι το τζάμπολ του πρωταθλήματος προσπαθεί να κρατηθεί η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου, που μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου, αλλά αναμένεται να αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία της, με τον Γιάννη Κυρλίδη ωστόσο, τον έμπειρο σέντερ που προστέθηκε στο ρόστερ την τελευταία στιγμή, να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και να είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα.

Για το Σάββατο οι νεοφώτιστοι έχουν προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ίωνα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.30 στο ΕΑΚ του Βόλου και παρά το γεγονός ότι ο Ίωνας αγωνίζεται μία κατηγορία παρακάτω από την ΑΕΒΔ, ο Σπύρος Στρατίκης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του και να κάνει δοκιμές ενόψει του πρωταθλήματος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της ΑΕΒΔ άλλο φιλικό παιχνίδι μέχρι το τζάμπολ και ο τεχνικός της ομάδας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, αν αυτό θα είναι το τελευταίο ή θα αναζητήσει αντίπαλο για ακόμη ένα τεστ.