noodles volos banner

Ανεπίσημο: Δίδυμο στην κορυφή, γκολ ο Γιακάκογλου

Μεγάλες συγκινήσεις στην 9η αγωνιστική του Ανεπίσημου πρωταθλήματος καθώς η ομάδα Caprice Παπαδοπούλου έχασε δύο βαθμούς και έτσι, το Greco grill την έπιασε στην κορυφή, ενώ ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία.
Η Caprice Παπαδοπούλου βρέθηκε να χάνει από τον Κένταυρο με γκολ στο 1ο λεπτό, πέτυχε την ανατροπή με κεφαλιά του Λάμπρου Πρέκα (του γνωστού προπονητή μπάσκετ) και τέρμα του Χρήστου Τρίγκα, όμως δέχθηκε την ψυχρολουσία σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει, στο 88ο λεπτό.
Το Greco grill έχανε 3-2 από το Σπιτάκι στο πρώτο ημίχρονο, όμως με αντεπίθεση διαρκείας και περισσότερες δυνάμεις, πήρε το τρίποντο. Στο ματς αυτό, το αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η πρώτη εμφάνιση στο Ανεπίσημο για το Σπιτάκι του Αλέξανδρου Γιακάκογλου, του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου που έπαιξε επίσης σε ομάδες της Κύπρου. Μάλιστα, σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδος του, ενώ το τρίτο πέτυχε ο 14χρονος Κωτούλας που βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports, έχουν ως εξής:

anepisimo9