noodles volos banner

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής στο Ανεπίσημο

 

Xωρίς εκπλήξεις και με αρκετά γκολ η 23η αγωνιστική του Ανεπίσημου πρωταθλήματος που διεξήχθη το διήμερο 18-19 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Olimpico sports club. Το Greco grill νίκησε 5-2 τους Δικηγόρους κι εξασφάλισε μαθηματικά το φετινό τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε! Για τους νικητές από δύο γκολ σημείωσαν οι Λευτέρης Τζανετόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος και ένα ο Άρης Τσιουρέλης, για τους ηττημένους δύο ο Αποστόλης Τσιαμήτας.
Πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε Καραϊσκάκη και Σπιτάκι, με ισοπαλία 4-4 και γκολ στο 90ό λεπτό για την πρώτη ομάδα. Σε αυτή την αναμέτρηση, τα γκολ του Καραϊσκάκη πέτυχαν οι Γεωργιανός (2), Τριανταφυλλίδης (1), Κλήμης (1), ενώ για το Σπιτάκι οι Διαμάντης (2), Κωτούλας (1), Σταυραντώνης (1). Ο Βαγγέλης Διαμάντης είναι ο γνωστός παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, των Τρικάλων, του Πυράσου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει εκτός Ελλάδος αλλά είναι δηλωμένος στο ρόστερ της ομάδας “Σπιτάκι” κι όποτε βρίσκεται στο Βόλο, συμμετέχει στα ματς!!!
Eπίσης, για πρώτη φορά, σε τρία παιχνίδια, εφαρμόστηκε πιλοτικά το σύστημα διαιτησίας με δύο διαιτητές και χωρίς επόπτες, που απέσπασε θετικά σχόλια και θα συνεχιστεί και στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

anep23agon18194

 

Last modified onMonday, 20 April 2015 10:39