noodles volos banner

Γκέκας: «Έχω αποδείξει ότι δικαιούμαι μία θέση στην Εθνική»

Ο Φάνης Γκέκας ξεκαθάρισε ότι είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι αξίζει να είναι μέλος της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Γκέκας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την παρουσία του στην Ακίσασπορ: «Ήταν ένα παιχνίδι με δύο καλές ομάδες, πιστεύω πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε την εμπειρία σαν ομάδα (σ.σ. Ακίσασπορ) και τους παίκτες για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Αν έχουμε διάρκεια, τότε μπορούμε να είμαστε μέσα στις θέσεις της Ευρώπης».

Για τη ζωή στην Τουρκία: «Μου θυμίζει την Ελλάδα εδώ η πόλη, είναι μια χαρά. Αν εξαιρέσουμε τα φαγητά, κατά τα άλλα έχουμε πολλές ομοιότητες σαν συμπεριφορά τα δύο έθνη. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι σε πιο υψηλό επίπεδο σε σχέση με το ελληνικό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα σ’ όλες τις ομάδες, ακόμα και ο τελευταίος της βαθμολογίας μπορεί να χτυπήσει τον πρώτο. Νομίζω με τα δύο μου γκολ χθες έδωσα χαρά στον κόσμο».

Για την ήττα της Εθνικής απ’ τη Ρουμανία: «Το σημαντικό είναι ότι χάθηκε ένα παιχνίδι, δεν ήταν ό,τι καλύτερο η εμφάνισή μας απέναντι στη Ρουμανία. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν το κάναμε αυτή τη φορά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε πως αρκετοί παίκτες μας δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Πάει, χάθηκε αυτό το ματς, δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε παίκτες και προπονητές. Πιστεύω πως έχουμε το υλικό για να περάσουμε στην τελική φάση».

Για το αν θα επιστρέψει στην Εθνική: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν θα επιστρέψω ή όχι, αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Η καριέρα μου το λέει, έχω αποδείξει πως δικαιούμαι μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής. Έχει λείψει νομίζω ένα άτομο, κυρίως στα αποδυτήρια, απ’ τους παλιούς. Έγιναν απότομα οι αλλαγές και νομίζω χρειαζόταν κάποιος για να κρατάει τις ισορροπίες».