noodles volos banner

Κορυφαίο γεγονός για την UEFA η νίκη του Ολυμπιακού

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την UEFA στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, μαζί με τον Γιασίν Μπαχίμι, τον Λούκα Ζάχοβιτς και τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ξεχωρίσει τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στους φιναλίστ της περσινής χρονιάς.

«Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε για πολύ λίγο την πρόκρισή του πέρυσι στα προημιτελικά, αλλά είχε δύσκολη αποστολή ξεκινώντας την προσπάθειά του στον Α' όμιλο, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, φιναλίστ πριν από μερικούς μήνες και φρέσκια από τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κανένα πρόβλημα: Σημείωσαν δύο γκολ έως το 31ο λεπτό με τους Αρτούρ Μαζουακού και Ιμπραΐμ Αφελάι και παρόλο που ο Μάριο Μάντζουκιτς μείωσε, ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από διάστημα δέκα μηνών, συμπεριλαμβανομένης της μεταγραφής του στη Φούλαμ και της συμμετοχής του στο παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν σημείωσε και ένα δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.