noodles volos banner

Οκτώ γκολ η Ρεάλ στο Ριαθόρ!

Επική εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ριαθόρ» όπου σκόρπισε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια διαλύοντάς τη με το τρομερό 8-2! Αρκετά ήταν τα παράπονα από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης για την κακή παρουσία της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια. Παρόλα αυτά η «βασίλισσα» απάντησε στους επικριτές της φτάνοντας στην τεράστια νίκη με 8-2 απέναντι στη Λα Κορούνια. Στο 29΄ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 2-0 από τον Tζέιμς Ροδρίγκες στο 36’ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ. Στο 41’ ο Ρονάλντο με το δεύτερό του τέρμα έκανε το 3-0 «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Στο 51’ ο Μεντουνγιανίν μείωσε με πέναλτι για τους γηπεδούχους, ωστόσο στη συνέχεια ήρθαν τα δύο τέρματα του Μπέιλ (66’, 74’) για να γίνει το 5-1. Στο 78’ ο Ρονάλντο ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-1. Ο Τοτσέ με ωραία κεφαλιά στο 84’ μείωσε σε 6-2, ωστόσο μέχρι τέλους ο Ερνάντες με δύο γκολ (88’, 92’) διαμόρφωσε το εμφατικό 8-2.

Συνθέσεις:
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Λάουρε, Σίντνεϊ, Ντιακιτέ, Λουισίνιο, Άλεξ, Μεντουνγιανίν, Χουανφράν (46’ Ντομίνγκεζ), Φαρινά (74’ Τοτσέ), Πόστιγκα (46’ Καβαλέιρο).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (71’ Ίσκο), Κρόος, Τζέιμς, Μπέιλ (76’ Ερνάντες), Μπενζεμά (59’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο.